Lina Aug parašė:
Na, pirmas dienas, kai maitinau su antspeniu tai aš jaučiau tikrai didesnį malonumą, nei db traukdama pientraukiutiesiog buvo žiauriai gera :skraidau-padebesiai…
Na man uztenka paimt an ranku ir daugiau nieko nereikia
Lina Aug parašė:
Na, pirmas dienas, kai maitinau su antspeniu tai aš jaučiau tikrai didesnį malonumą, nei db traukdama pientraukiutiesiog buvo žiauriai gera :skraidau-padebesiai…
Na man uztenka paimt an ranku ir daugiau nieko nereikia
Meta2013 parašė:
Na man uztenka paimt an ranku ir daugiau nieko nereikia![]()
Kaip mažylių, taip ir mūsų poreikiai skirtingi
Lina Aug parašė:
Kaip mažylių, taip ir mūsų poreikiai skirtingi![]()
graziai pasakyta
o as manau, kad maitinant krutimi ir tiesiog laikant ant ranku... artumai visiskai nepalyginami...
ir tai tikrai nera tas pats... nesakau, kad kazkas blogiau ar geriau, bet tai tikrai ne tas pats ir laikymas ant ranku net nepanasus i ta artuma maitinant
atvirai pasakius, ta rysi pajauti gal gerokai veliau nei pradedi maitint.. tai dauguma to "bandomojo" laikotarpio nepraeina, tai nelb ir supranta
as pati jo nesuvokiau... is pradziu man tai kazkokia pareiga atrode... jauciu issipleciau be reikalo... bet tokie mieli jausmai uzpludo
Giedra diena parašė:
Sveikos mamytes, kreipiuosi i tas , kurios pacios maitina, per kiek laiko pavalgo jusu mazyliai?
sveika
mano mazius per 10 min pavalgo
Na as tai pat savo nuomone pasakiau...tik nesureiksmino to,myliu savo vaika beproto ir kad "neislaikiau,bandomojo laikotarpio" nemanau,kad rysys isnyko
as labai turiu kitokia nuomone apie motinyste...ir nemana,kad ji blogesne uz jusu
visi keistai ziuri i tai,kad as jau pradejau dirbt ir jau antras menuo kiekviena vakara randu laiko nulekt i sporto sale,ir kad nesedejau visa diena bandydama pamaitint vaika, savo pienu.Bet tas nereiskia,kad vaika numetu ar myliu maziau negu tos kurios 24 valandas neatsitraukia nuo vaikeliu....palieku foruma,linkiu visom sekmes su maziukais,bukit sveiki ir aukit diduciai ;)
Meta2013 parašė:
Na as tai pat savo nuomone pasakiau...tik nesureiksmino to,myliu savo vaika beproto ir kad "neislaikiau,bandomojo laikotarpio" nemanau,kad rysys isnykoas labai …
kiekvienas renkasi savo... bet daznai mes linkusios ieskot, kas geresnis prie visai nesulyginamu dalyku... o motinos meile visad bus pati didziausia bet kokiu atveju
Meta2013 parašė:
Na as tai pat savo nuomone pasakiau...tik nesureiksmino to,myliu savo vaika beproto ir kad "neislaikiau,bandomojo laikotarpio" nemanau,kad rysys isnykoas labai …
neisizidenek del nesasmoniu,gi ne tau taike tiesiog pasake kaip jos jauciaisi o taikai sau....visos esam skirtingos
nemanau kad verta del to pyktis
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai