medu parašė:
iš manęs irgi visada juokias kad ateinu drebančiom rankom kai reik kraujuką priduot
![]()
tai kad baisu tos adatos ,net pikint pradeda ,jauciu organizmas nepripazista svetimkuniu,nes kazkada kateteri buvo istate tai vemiau ir vemiau
medu parašė:
iš manęs irgi visada juokias kad ateinu drebančiom rankom kai reik kraujuką priduot
![]()
tai kad baisu tos adatos ,net pikint pradeda ,jauciu organizmas nepripazista svetimkuniu,nes kazkada kateteri buvo istate tai vemiau ir vemiau
augrem parašė:
tai kad baisu tos adatos ,net pikint pradeda ,jauciu organizmas nepripazista svetimkuniu,nes kazkada kateteri buvo istate tai vemiau ir vemiau![]()
čia jau baisu
aš tai ne iki tokio lygio kad vemt, bet irgi baisiai bijau, galėtų kokį geresnį būdą sugalvot kaip imt kraują nebadant
Nonita03 parašė:
Tą aš suprantu, tiesiog pasirodė kad daug kas domisi tom ilgom atostogom ir tiek![]()
Kaip jautiesi?
A, na dėl ilgųjų tai taip. Jaučiuosi kaip ryte alpus, dabar dar temperatūra truputį pakilus, bet matyt dar ir peršalau, nes gerklę skauda. O galva tai pasisukioja dar, kai į kokį wc einu. bandžiau virtuvę pasitvarkyt, bet supratau, kad šiandien ne...
Bet žiūriu, kad mano bėdos mažos pagal kai kurių čia esančių... Ir dar tegul man kas pasako, kad nėštumas ne liga... Juk visą save turi riboti "
medu parašė:
mane irgi tik vieną kart sodino, kažkaip tikėjausi kad šį vizitą sodins, bet nesodino![]()
Už tai sekantį sakė darys tą tepinėlį, tai nežinau net pas ką sėsiu ant kedėsnes sakė siunčia į ligoninę, ten daro ta tyrimą. nenoriu pakliūt pas vyrą, bijau
![]()
man pries pora saw ziurejo ant kedes taj sakes kaip skaudejo,nes ten gilej kiso,sukinejo,wiska ziurejo,nes gimda apsitraukineju,taj wargas bus gimdyt jej sita skausma wos istweriau.
Kristina_P parašė:
Cia visos pastebejau bijo adatuas neisimtis ;DD taipogi kaj krauja ima tai nusisuku ir stengiuos apie tai negalvot
![]()
o man geriau 10 kartu imtu krauja iš wenos nei wiena karta is piršto!brr kaip nemalonu
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai