2016.02.22 09:26 (prieš 10 m.)
Sveikos, mielosios mmaytes, visai nebeuzeinu cia..... Manau, kad ir jus nebeturite laiko, tik itariu, kad reikalui esant cia (nuomones pasidalijimu) beuzsukat..... Auga vaikai, darbas, darzeis, zodziu, visi darzelio reikalai, sirgimai kas savaite, zodziu, mamytes, noriu Jusu nuomones, o gal ir jusu mazyliams taip yra...Mano mazius naktimis LABAI daznai griezia antimis, hmmm, gydytoja sako kad gali buti kirminu, bet kazkaip nesitiki, atrodo vis kakuti apziuriu, o ir kiekiena diena cesnakiuko patarkuoju ir sumaisau suduodama su kokiu valgiu. Atrodo,manyciau kad kiemeliu ir neturetu but.... Bet turime irkita beda. Visada liezuvio sonas buna arba tai suskiles,arba tai su zaisdelemis, arba puslelemis. Viena karta buvau nuvedus pas gyd.nes buvo sukile temp, or ir kosejo. Tai gydytoja apziurejusi pasake kad tai stomatito pradzia. Issigydeme. (teko gert ir antibus, nes iki 2metu nesuprasdavau t.y. nezinojai kas tai yra per rimtas gerklu ligos ir t.t.) Nes tikejau, ziople, kad gerkle gali skaudet tipo kai persali. O cia pasirodo iruzsikrest galima!!! Tai va, mane truputi baugina tasliezuvio is sono paraudimai ar jis nusigramdo naktimis be griezdamas, nes po kiekvienos nakties vis su vatyte pamirkiusi vandenilio peroksido pavalau ir kamistada uztepu....... hmmmm pasidalinkite mintimi, gal ir jusu maziukams yra taip buve.....