vilma31 parašė:
Reikia mastyti pozityviai,ateis ta diena,kai bus lengvesnes ir naktys ir dienos,laikykis![]()
buna visaip
ir gerai ir blogai
vilma31 parašė:
Reikia mastyti pozityviai,ateis ta diena,kai bus lengvesnes ir naktys ir dienos,laikykis![]()
buna visaip
ir gerai ir blogai
Monavega parašė:
Oi ne, nereikia pas GP, cia homeopatiniai, tikrai zinau kad prekiauja Holland And Barret, bet ten viskas siaubingai brangu, tad nusipirkau amazon.co.uk
nusipirkau
bandysiu ir as ''laimes'' tableciu
mamytea24 parašė:
man ir truksta demesio is saviskio, na aisku del pagalbos is jo as nesiskundziu, jis padeda ir net per daug turbut. bet truksta to asmeninio demesio. man irgi nusib…
patikek pas mus ir kazkas vyksta nesuprantu dar kol vaikas buvo maziukas tai dar dar,o db is vis nieko gyvenam kad gyventome ir tiek ir kaip taip mane uzknisa,kazka pradejau jau kalbeti tai pabuvo biski demesingas gal kokias 2d ir vel tas pats
pradedu galvoti gal as jam atsibodau gal kazka blogai darau nezinau ka cia dar prisigalvoti
mamytea24 parašė:
nusipirkaubandysiu ir as ''laimes'' tableciu
![]()
Linkiu kad pagelbetu taip kaip man
vilma31 parašė:
Tau depresija,taip galeciau ivardinti,o kad vyras padeda reikia tik dziaugtis,ne taip kaip manasis draugas ejo ir isejo,nes jam per sunku,o dabar jau prasosi sugryz…
jetau cia tai tikrai rimta ir baisu ir sunku,tai va va sako jei viena karta taip pasielegia tai gali ir kita karta taip pat pasielgti,bet aisku gali pabandyti ir iskelti savo salygas
mamytea24 parašė:
nusipirkaubandysiu ir as ''laimes'' tableciu
![]()
nu va busi db linksma ir laiminga
mild@@ parašė:
nu va busi db linksma ir laiminga![]()
tikiuosi
jei tikrai pades galesiu ir kitom parupinti :))
mild@@ parašė:
jetau cia tai tikrai rimta ir baisu ir sunku,tai va va sako jei viena karta taip pasielegia tai gali ir kita karta taip pat pasielgti,bet aisku gali pabandyti ir is…
Bandysiu rizikuoti ziuresiu kas gausis
vilma31 parašė:
Bandysiu rizikuoti ziuresiu kas gausis![]()
tai aisku pabandyk ir matysi,bet jei vel taip pasielgs tada jau viskas aisku niekada nepasikeis
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai