Gedaile parašė:
Tai manau cia vertinimo skale 100%![]()
Nes pas mus 65 %
Gedaile parašė:
Tai manau cia vertinimo skale 100%![]()
Nes pas mus 65 %
Skaisčiai juoda... parašė:
Jūs dėl kosulio kreipkitės pas daktarus kad nesikomplikuotų sloga. Maniškė tai nekosti. O kai miega nosis atsilaisvina todėl ir nešnopuojaačiū. Jūs irgi pasvei…
Skambinausi gyd.tai sake kosti del slogytes, tai traukti nosyte tiek kiek reikia ir plauti istisai. O jei jau stipriai uzguls, tai vibrocil lašiuka ilasint galima. Ech mano vargelis ir dziaugsmelis
prabudo ir vel snopuoja...
einam plauti vel...
Dovill. parašė:
Nes pas mus 65 %
Ir jus nesiojate ta Freiko pagalvele? Na, mum ortopedas sake, kad 70%, darem echo, tai viskas ciki sake..
Gedaile parašė:
Pas mus lygiai tas pats, seiletekis ir kumsiai ar pirstukai burnoj kramtomiciupinejau, bet neuzciuopiu dantuku, po 10d pas gydytoja, tai irgi paklausiu kaip cia…
Neplanavom, abu esam dideliam šoke. Kovo 8 vakare nuėjau pas ginę dėl ilgalaikio pilvo apačios maudimo, echo pažiūrėjo, o ten žirniukas. Ir juokiaus ir verkiau. Vienintelis gautas paaiškinimas - hipertirozė. Neįsivaizduoju kaip aš susitvarkysiu
vieną tikrai žinau, negaliu nuskriausti to žirniuko, ypač kai žiūriu į savo stebukliuką.
milda.n parašė:
Neplanavom, abu esam dideliam šoke. Kovo 8 vakare nuėjau pas ginę dėl ilgalaikio pilvo apačios maudimo, echo pažiūrėjo, o ten žirniukas. Ir juokiaus ir verkiau. Vie…
Tarp mano vyro ir jo brolio 11 men amziaus skirtumas,manau susitvarkysi.Bus nelengva,dar zinant tavo situacija
,bet gal Dievulis duoda zenkla,kad viskas bus gerai?
Gedaile parašė:
Ir jus nesiojate ta Freiko pagalvele? Na, mum ortopedas sake, kad 70%, darem echo, tai viskas ciki sake..
Toki nesiojam mes. Foto ne musu
milda.n parašė:
Neplanavom, abu esam dideliam šoke. Kovo 8 vakare nuėjau pas ginę dėl ilgalaikio pilvo apačios maudimo, echo pažiūrėjo, o ten žirniukas. Ir juokiaus ir verkiau. Vie…
Susitvarkysite esate stipri moteris
Mano vyras dziaugtusi, nes kaip pagimdziau dar ligoninej kalbejo apie antra vaika
milda.n parašė:
Viskas bus gerai. O vaikams nereikes ne draugu, kai toks nedidelis amziaus skirtumas.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai