ada.mada parašė:
O ten nemokamos? Esi gal buvus? As buvau kai pasakojo apie pati gimdyma ir vedesi gimdyklu parodyt, na cia kai pirmo vaiko laukiaus
Nemokamis,ne dar nebuvau,kai iseisiu i dekreta tyresiu daugiau laiko ir pradesiu
ada.mada parašė:
O ten nemokamos? Esi gal buvus? As buvau kai pasakojo apie pati gimdyma ir vedesi gimdyklu parodyt, na cia kai pirmo vaiko laukiaus
Nemokamis,ne dar nebuvau,kai iseisiu i dekreta tyresiu daugiau laiko ir pradesiu
ada.mada parašė:
Sveikutes![]()
Reikes nueit..
jovitakas parašė:
Nemokamis,ne dar nebuvau,kai iseisiu i dekreta tyresiu daugiau laiko ir pradesiu![]()
Mazylyje dar visai fainos tokios paskaiteles, bet ten skaitosi kaip dienos stacionaras tai tik su gyd siuntimu i jas turi eit, tai nuo ryto iki kokios 12 paskaiteles, o po ju buna visokiu uzkandziu, arbatos, tai panos valgo bendrauja, na bet cia pries 4 metus taip buvo, gal dar ir dabar dar yra
ada.mada parašė:
Merginos ar jau zinot kur noresit gimdyt?
Taip,be diskusiju klinikose
jovitakas parašė:
Taip,be diskusiju klinikose![]()
Kodel be diskusiju?
gal ir su gyd tarsies?
ada.mada parašė:
Merginos ar jau zinot kur noresit gimdyt?
Tik krikscioniskuose
apie visus gydytojus geri atsiliepimai, + lankausi ten nestumo prieziurai. Labai patinka
ada.mada parašė:
Kodel be diskusiju?gal ir su gyd tarsies?
Todel,kad deja turim nesekmingos patirties ir taip tarsimes su gydytoju,norime geriausios prieziuros,neimanoma sulyginti kliniku ir krikscionisku,bet zinoma kiekvienos teise rinktis
barboryte19 parašė:
Aha,geras,buvau
Kaip idomiai, jei neisgimdo daro cp, neteko girdet kad veziotu i klinikas
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai