Ugni@ parašė:
Jiegu norit nuosirdaus mano asmenines patirties su maitinanciai lemenukais galiu patarti, bet nevisom cia gali tikti. As pirkausi tokius du spec lemenukus kurie bun…
Dekoju uz atsakyma ;)
Ugni@ parašė:
Jiegu norit nuosirdaus mano asmenines patirties su maitinanciai lemenukais galiu patarti, bet nevisom cia gali tikti. As pirkausi tokius du spec lemenukus kurie bun…
Dekoju uz atsakyma ;)
AgneHill parašė:
ir man tas pats variantas, bet jau buvau pas gine, sake tik pirmyn gimdyk patitaip ir bandysiu, o jau bus kaip bus..
laikysiu spygas kad viskas greit ir lengvai tau butu .
juzeta parašė:
Pakilo spaudimas teko vaziuot i ligonine db tyrimus daro gal ryt paleis jei viskas gerai nieko nebuvo toks aukstas nepatinka man tos ligoninės bet ka darysi.
laikykis tikiuos viskas bus ok
marcia parašė:
Mano irgi vis dar sėdi. Jei iki kitos apžiūrės sėdės irgi eisiu apžiūrai dėl apsukimo.![]()
Bet virkštelės ilgio ir išsidėstymo echo nemato o be to per 4 savaites gali ir pats vaikiukas apsiversti,cp yra daroma tūkstančiai o vat priverdtinis apvertimas jau daugelyje šalių yra laikomas nesaugiu ir nebenaudojamas.Aš cp taip pat bijau bet tuo pačiu ir apvertimo bijočiau ☺
AgneHill parašė:
ir man tas pats variantas, bet jau buvau pas gine, sake tik pirmyn gimdyk patitaip ir bandysiu, o jau bus kaip bus..
As irgi bandysiu pati gal apseisim be cp labai noreciau
AgneHill parašė:
As irgi bandysiu pati gal apseisim be cp labai noreciau
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai