Ladybird05 parašė:
Nieko nenoriu izeisti, bet man pats tas faktas, kad yra zmoniu kurie augina vaikus pagal knygas tai man nelabai suprantamas. Mes patys neturim gyvenime rezimo, mieg…
Kleckiuk parašė:
Neverta čia dalintis į dvi stovyklas. Kiekviena pasirenkam, kas kaip auginam vaikus. Aš ir kaip jūs, nieko specialiai nei skaičiau, nei dariau. Nežinau, aš turbūt e…
Zinot, mano pacios vaikas yra "vadovelinis" - valgo, miega, zaidzia, budrauja, snekinamas sypsosi, valgo, vel miega. Neturiu kuo skustis. Na, kartais pilvuko bedos uzpuola, ypatingai vakarais/naktim, bet kaip ir sakot, nei vieni tevai neuzaugino vaiku be nuovargio, nemigo naktu ir be vaikuciu asaru, todel tik dziaugiuosi savo vaiku ir laikau ji ramiu, geru, turinciu savo grafika, kuris jei ir issimusa kada, sekancia diena grizta i vieta
Bet yra vaiku, kurie labiau neramus, negali uzmigt vieni ir pan. Todel man labiau nesuvokiamas smerkimas/nesupratimas tu mamu, kurios iesko informacijos, kaip tai pakeisti.
As nescia irgi perskaiciau keleta visiskai skirtingu knygu apie vaiku auginima. Nieko netaikiau aklai. Realiai, tai isvis nieko netaikiau dar, nes kaip ir minejau, mano vaikas turi man priimtina grafika. Bet kad susidaryciau nuomone, norejau kazka paskaitinet. Juk nuomone formuojame is ziniu.
Tai linkiu visoms mamoms, kuriu vaikuciai neramus, mazai miega ir nebuna vieni, atrasti Jums tinkanti buda/metoda, kaip to pasiekti. Visos mes turim ta motiniska instinkta, bet tai nereiskia, kad nieko nekeiciant turetume budraut su vaiku iki 3 nakties ar vezt vaika su vezimu i lauka, ar ne?