Laura_R parašė:
Jau kokia grožybė ?
Ačiū
Laura_R parašė:
Jau kokia grožybė ?
Ačiū
Yra labai gera knyga smurtas - pamastymai apie nacionaline epidemija. Ja parase JAV psichologas dirbantis griezciausio rezimo kalejimuose su pavojingiausiais JAV nusikalteliais. Visa knyga paremta nusikalteliu pasakojimais kas juos skatina smurtauti - sveiko proto zmogui tos priezastys atrodo nesuvokiamai mazos, pvz, ne taip paziurejo, bet reikia suprasti, kad tie zmones (smurtautojai) serga. Dauguma ju paciu vaikysteje patyre tokius ziaurumus, kad man skaitant sukdavo pilva (as nesu labai jautrus zmogus). Ne mirties bausmes reikia, o pagalbos tokiems zmonems savalaikes.
marakuja parašė:
Mūsų mergelė 3,5 mėn.apžiūrai prisidavė, tai 7900 ir 64 cm, auga toliau sau, tik jau mažyn mėnesio prieaugis, kuo aš džiaugiuosi![]()
Jetau kokia miela
uzniurkyciau as ja
marakuja parašė:
Mūsų mergelė 3,5 mėn.apžiūrai prisidavė, tai 7900 ir 64 cm, auga toliau sau, tik jau mažyn mėnesio prieaugis, kuo aš džiaugiuosi![]()
Nu grazuole?
Visi vaikuciai cia tokie!
Erika-Nojukas parašė:
Mes siandien buvom pas gydytoja, nes siaubingai kostim. Reziume mums bronchiolitasLiepe stebet, jei tik prades bloget vaziuot i priemima... Kazkoks siaubas... A…
Jusu turbut nevienas forumo vaikas nepralenks ?. Sveikateles Jums!
obuoliene parašė:
tu vaikzudziu vietoje jau kilpa ant kaklo nerciaus...
Jei jie kada atsigauna nuo savo kaifo..
marakuja parašė:
O jau žandai! Burbulas
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai