reginiukas parašė:
Pirmo vaiko vardas trumpas, dabar mergaitei noriu irgi trumpo man seniai istriges vienas vardas, o vyras nori kitokio jis nori ilgo vardo pvz Viktorija, o man grazu…
o pirmo waiko warda abu isrinkot?
reginiukas parašė:
Pirmo vaiko vardas trumpas, dabar mergaitei noriu irgi trumpo man seniai istriges vienas vardas, o vyras nori kitokio jis nori ilgo vardo pvz Viktorija, o man grazu…
Merginos ar susidejot rubelius jau i savo vietas ir ar lovyte jau pastatyta su pataliukais?
pas mane dar viskas supakuota ir galvoju ar nedulkes pataliukai ir rubeliai jei jau viska susideciau, nes terminas vasario 25d.
pasidalinkit nuomone kada jus viska susistatet i savo vietas
Jovita7777 parašė:
Merginos ar susidejot rubelius jau i savo vietas ir ar lovyte jau pastatyta su pataliukais?pas mane dar viskas supakuota ir galvoju ar nedulkes pataliukai ir ru…
As rubelius jau susidejus, o visa kita Dar supakuota ,ziauriai noriu vezima susideti,nes pirkom vasara kai buvom lietuvoj ,tai taip ir stovi dezej
man terminas vasario 19 bet tikriausiai bus anksciau
puma29 parašė:
kaip ir as parinkau kelis variantus ir is ju kartu isrinkome.
Jovita7777 parašė:
Merginos ar susidejot rubelius jau i savo vietas ir ar lovyte jau pastatyta su pataliukais?pas mane dar viskas supakuota ir galvoju ar nedulkes pataliukai ir ru…
pas mus lovyte stovi, tik su ciuzinuku, nes viskas isskalbta, reikia issilyginti, bet irgi kloti neskubu, nes kates baisiai nori lovytej miegot
rubeliai irgi isskalbti, tik nesulyginti, tai niekas nesudeta i vietas
bet va siandien sakiau bent vaiko rubelius issilyginsiu. reikia, terminas vasario 9, o dar nei vezimas sudetas, nei lovyte paklota, nei kas lyginta, apie tases is viso nekalbu, gal ant termino susidesiu
Jovita7777 parašė:
man 1d veliau nei tau:),bet dar nenusipirke nei nei lovytes nei vezimelio,kita saw. turi buti musu lovyte tai planuojam iskart pirkti,bet manau,kad statysim tik komoda kad galeciau issiplaut,issilygint ir sudeti pirmuosius rubelius
reginiukas parašė:
noriu pasidziaugti beliks kai gims data varda ir visa kita issiuvineti![]()
pati siuvinejot?
Aljana parašė:
pati siuvinejot?
jo pati siuvinejau
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai