Haribol parašė:
Bet jus kūda jum tie 8 kg nesimato viskas I pilvuką turbūt![]()
na nesimato dar labai bet as jauciu, kad visur ir veidas papilnejas ir kojos net ant nugaros
Haribol parašė:
Bet jus kūda jum tie 8 kg nesimato viskas I pilvuką turbūt![]()
na nesimato dar labai bet as jauciu, kad visur ir veidas papilnejas ir kojos net ant nugaros
Dmama parašė:
Mamos kokie tyrimai neštukei yra privalomi o kurių gali atsisakyti?Labai smalsu, ar yra tokiu kurios atsisakė kažkokių tyrimu? Papasakokit.
Kurie privalomi kurie ne - nežinau, bet va čia labai gerai surašyti visi tyrimai, kuriuos galima pasidaryti 

birželinė parašė:
Kurie privalomi kurie ne - nežinau, bet va čia labai gerai surašyti visi tyrimai, kuriuos galima pasidaryti
|Taip, tose knygelėse, kurias duoda turbūt visoms besilaukiančioms, labai gerai surašyti tyrimai, kada daromi, kodėl ir kt
Svajotoja31 parašė:
Nice!Kur šopinotės?
![]()
Cia Tk maxx uzradau;))) o seip kur uzeinu tik ten vis randu ka nusipirkti
Svajotoja31 parašė:
Bet tai logiškai, iš kur tas svoris, jei kalorijų normos neviršiji?vyras man bandė įrodyti, kad jei nevalgai per daug, ir neauga, o aš jau įrodinėjau, kad net j…
Ydomu ir man. Seip matot, jau eau rasius, kad pries nestuma sportavau ir nemazai ir maista ziurejau labaiii, dabar atleidau vadeles tai nei sportuoju nei ant salotu tik gyvenu...Tai organizmas kaupia dabar viska kaip tik nori turbut
bet del vaikelio stengsiuosi valgyti kas buuuuutina, o visus noras ir uzgaudas teks nuvyti kazkaip salin ;)
Gretanija parašė:
LieknuteNesimato tikrai tų +kg pas jus, aukšta esat?
turiu foto 15sav berots reiks db nusifotografuoti, palygint kur pas mane tie +kg nusileido..jaučiu ant ž…
Zinokit nejauciu istiesu as tu kilogramu vyras sako pasiskirste taip, kad nesimatytu nei kur daugiau kur maziau, esu 182cm, bet daktaras akis isputes ziurejo tai dabar darzoves nebe vaisiai karaliauja musu namuose!!!:)))
evellinkee parašė:
Mamytes ar kuriai taip buvo kaip man, kad 13 savaites echo rode pora dienu didesni leliuka, o 19 savaites echo 4 dienom mazesni? Sake viskas gerai, bet vistiek nera…
man panašiai yra.
Gretanija parašė:
Oho žiūriu 26d. bus daug kam idomiir man echo 26d. taip pat labai tikiuosi, kad pasirodys kas pilvelyje gyvena
![]()
Mums irgi 26d. Echo laukiam labai
evellinkee parašė:
Giriuosi : +12kg![]()
Pasigirsim ir mes +8.900kg
juodai balta parašė:
Pas mus kai gime pirmieji, tai vienas kaimynas (pats neturintis vaikų) buvo labai "nusivylęs", kad du berniukaiAtseit berniukus bet kas gali "padaryti", o vat m…
Mano vyras rekia kad jis juvelyras
nes jau dvi dukras turim tai sako garantuoju jog pilvuke irgi mergyte
Nors dar nezinom kas pilvuke
MiglūtėJ parašė:
Mums irgi 26d. Echo laukiam labai![]()
Nu tikrai
Taigūnas parašė:
Sveikos pilvūzų augintojos, vežimus aktyviai aptarinėjate, o kokią lovytę patartumėt rinktis? Ar yra kokios geros firmos su užtarnautais vardais šitoje srityje?…
Aš tai nieko firminio nežiūrėsiu, o rinksiuosi, kad būtų patogi. 2-3 padėčių dugnas, nuleidžiamas-nuimamas šonas, išimami strypukai. Jei su stalčiais, tai tik uždarais 2. Man firmos, kažkaip įspūdžio nedaro....
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai