sweeet24 parašė:
Sveikos mamytes gal kuri gali padeti del vaiko prieziuros ismoku pildama internetunezinau kaip elgtis del NPD
![]()
Laba, o kas konkrečiai neaišku?
Jei nesitaikysit NPD, tai po to deklaruoti pajamas galėsit ir susigrąžinti
sweeet24 parašė:
Sveikos mamytes gal kuri gali padeti del vaiko prieziuros ismoku pildama internetunezinau kaip elgtis del NPD
![]()
Laba, o kas konkrečiai neaišku?
Jei nesitaikysit NPD, tai po to deklaruoti pajamas galėsit ir susigrąžinti
sweeet24 parašė:
![]()
Man sian paaiskino pildziau
npd kada taikai tada daugiau moka (neisdkaiciuoja gyventojo pajamumokescio 15%. ) O kai pasirenki netaikyt tAada kazkokia suma susigrazini deklaracijos metu.nors su preitu vaiku netaikiau npd nieko man deklaracija negrazino...
sweeet24 parašė:
O jus merginos ka rinkotes?.![]()
Netaikyti NPD
sweeet24 parašė:
Netaikyti pasirinkau, ka reikia zymeti cia? ??? pirma karta pildau, o vieta nuvykti neturiu galimybes![]()
Surinkite numeri 1883 spauskite trejeta,palaukite kol atsilieps,pasakykite kad pildote gps2 ir kad reikia pagslbos.sian man taip padejo tai kaipvaikui viska paaiskino ka spaust,kam to reikua ir pan.
Sveikos mamytes,noriu jusu patarimo. Mano suneliui 8 savaites ir viena diena. Pries 4 savaites buvom svertis ir sverem 4.200 o dabar po 4 savaiciu 4.330 maitinu krutimi per para slapiu pampersiu buna daugiau negu 6 ,pakakoja apie trys kartus buna net ir daugiau. Pries 4 savaites maitindavau diena krutimi o nakty nusitraukdavau ir duodavau is buteliuko.tai priziurinti mane gydytoja sake kad normaliai priaugo svorio tai nakty jei miega nereikia kelt. As taip ir padariau. O siandien kai nuejome svertis Kai pasake svori net isigandau o jos man sako kad nieko baisaus. Tai Noriu just patarimo gal jus ka nors patarsyte kaip ir ka blogai darau. Beje jis man dabar paskutiniom dienom labai irzlus pasidare ant krutines prabuna apie pora valandu ir po neiilgo tarpo vel buna irzlus buna momentu kai buna linksmas sypsosi o siandien nuo ryto dar buvo linksmas bet po valandos labai greit pasikeite irzlus jei verkia tai neimanoma nuraminti,beja kai psguldau ji tai jam daug duju iseina ir tada pradeda verkt manau kad pilvuka skauda bet siuo metu esu labai pasimetusi ,nezinau ka netaip darau ir ka daryti toliau.lauksiu jusu patarimu. Man pirmadieni vaikelis tai nieko labai as nezinau.
lidijarib parašė:
Sveikos mamytes,noriu jusu patarimo. Mano suneliui 8 savaites ir viena diena. Pries 4 savaites buvom svertis ir sverem 4.200 o dabar po 4 savaiciu 4.330 maitinu kru…
Na jei gydytojas sake, kad nieko blogo, tai turbut taip ir yra, bet aisku skamba tai mazokai svorio, maniskis gime 2950, o 2 men jau 5.4. Bet valgom misinuka, tai gal del to
Siandien as ir tikejausi kad sversim 5 bet deja.man tai pat mazokai uztad ir dabar vis galvoju kazkas ne taip yra bandysiu vel nakty buteliuka duoti,galbut jis nakty per mazai pavalgo is krutines nes apsimiegojes buna.Inetya parašė:
Na jei gydytojas sake, kad nieko blogo, tai turbut taip ir yra, bet aisku skamba tai mazokai svorio, maniskis gime 2950, o 2 men jau 5.4. Bet valgom misinuka, tai g…
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai