daliux2m parašė:
Normalus pas jus progesteronas. Blogai kai 35 ir maziau buna. Jei neteplioja rudai tai tikrai nera ko jaudintis nes tox prg normalus![]()
Ačiū už atsakymą, lauksiu ramiai
daliux2m parašė:
Normalus pas jus progesteronas. Blogai kai 35 ir maziau buna. Jei neteplioja rudai tai tikrai nera ko jaudintis nes tox prg normalus![]()
Ačiū už atsakymą, lauksiu ramiai
miss_luckystar parašė:
As su pirmu drebedavau, kaip noredavau salto sampano ?? isgerdavau kartais. Dabar iki kokio 4 men negersiu, opaskui koki lasiukaprogai esant ? Jei tik nedrebesiu ko…
Aš su sūnum dėl šampano irgi drebėjau
Angeliukas92 parašė:
liepos 22diena bent jau skaiciuokle taip raso . pas daktare tik ketvirtadieni einu![]()
as pas dakt jauciu eisiu tik kita men.db ner ko dar.uk man nieko nedarys ir nerodys
Indriuka parašė:
as pas dakt jauciu eisiu tik kita men.db ner ko dar.uk man nieko nedarys ir nerodys![]()
as tai nueisiu nes turiu ta zaraza hand, foot and mouth. plus i taip esu ligu maiselis , tai noriu kraujuka pasidaryt kad butu ramu sirdeliai . Uzdyka tai tegu ir daro viska !
P.s Atradau labai gera GP atrodo kad lietuvoj pas gera spec buciau
Indriuka parašė:
galit imest linka privacios grupes![]()
wirgaa parašė:
vakar patyriau isgasti atvarius i darba, nes pradejo teplioti rudai, tai nuvariau i priemima, kad ivertintu bukle. sake, kad gali patepioti, bet reik labai save sau…
kaip smagu!
SS696 parašė:
Sveikos mamytes!As taip jungiuosi,siandien veluoja jau antra diena pms ,bet kadangi man jos kaip "laikrodis" iskart itariau kad kazkas ne taip,pasidariau du test…
ir man taip pat su spirale pries menesi issemiau ir iskart uzsikabino
Kumutuke parašė:
kaip smagu!![]()
:))) vaisingos mes
O kaip manot kada pas gydytoja geriausia eiti?Nes su pirmuoju vaiku kai velavosi 2-3dienas nuejau pas ginekologa pradejo juoktis kad pasakiau ka veluoja 2dienas ..liepe ateit po poros savaiciu o kai atejau po dvieju savaiciu jau buvo 6sav ir 3dienos,dabar pagal skaiciuoke rodo 5savaite
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai