Mieganti parašė:
Nu taip yra.su tais uošviais, bet aš pastebiu, kad mano mama tokias pačias nesamones šneka ir daro kaip anyta, tik kad mamai viską sakau iškart, o anytai nieko ir v…
Mano situacija apraset
Mieganti parašė:
Nu taip yra.su tais uošviais, bet aš pastebiu, kad mano mama tokias pačias nesamones šneka ir daro kaip anyta, tik kad mamai viską sakau iškart, o anytai nieko ir v…
Mano situacija apraset
svajonese parašė:
Nu tie berimai vis nauji
Ar yra kam taip?
Mum taip ant kaktytes buvo.bet patemem kremuku ir praejo per pora dienu.
svajonese parašė:
Nu tie berimai vis nauji
Ar yra kam taip?
Buvo ir dar stipriau gerokai,per gerą savaitę praėjo
Džozikas parašė:
Merginos as jauciu kazkokia nenormali. Gal ir jums taip? Nu negaliu ziuret, kai vyro tevai mano lelyte nesioja. Kai mano tevai nesioja, nieko tokio, viskas normalia…
Aš irgi nelabai pasitikiu vyro tėvais, tai vaiką akylai stebiu
o savo mamai net palieku ir į lauką vežtis leidžiu ;D anyta norėjo vežtis, bet sakau šalta ? nors po to kai išvažiavo pati vaiką į lauką išsivežiau. O dėl pieno irgi sakė ar tikrai užtenka ? kai priaugo 1,3kg tada patikėjo lyg tai, kad užtenka
svajonese parašė:
Nu tie berimai vis nauji
Ar yra kam taip?
Čia kaip ir prakaitinė, nelaikot karštai vaiko?
svajonese parašė:
Nu tie berimai vis nauji
Ar yra kam taip?
Nesuprakaitavo vaikas? Man cia prakaitine
Ieva.Z parašė:
Nu pas mus labai silta bet vedinam vis namus,laikau aprengus su bodziu trupom rankovem ir kelnem,atrodo tik ant bodžio jam salta butu,ka daryt ?
Ieva.Z parašė:
Nu pas mus labai silta bet vedinam vis namus,laikau aprengus su bodziu trupom rankovem ir kelnem,atrodo tik ant bodžio jam salta butu,ka daryt ?
svajonese parašė:
Hmm... nu nepanasu tada kad lb jau siltai aprengtas butu... jei nesuprakaitaves tai reiskias jam gerai. Maniskis tarkim atpila miegodamas,ar seilyciu priteka ir paberia jam tada zanduka taip panasiai ar kakliuka...
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai