Satalaina parašė:
Zinok gali buti irgi masciau apie tai.. gal suklydo nezinau paciai neatejo i galva kazkaip paklaust..![]()
Manau kad bus suklydes.
Satalaina parašė:
Zinok gali buti irgi masciau apie tai.. gal suklydo nezinau paciai neatejo i galva kazkaip paklaust..![]()
Manau kad bus suklydes.
Inesssa parašė:
Manau kad bus suklydes.![]()
Tikiuosi..
Satalaina parašė:
Tikiuosi..![]()
Dar nekarta tikslins ta data
davai parašė:
Daug. Negalim nei pasidžiaugti, nei planuotis kažką. Net liemenuko didesnio neperku![]()
Gal paskui bus viskas labai easy
![]()
Aisku viskas bus gerai. ??
Satalaina parašė:
2,5 cmsakau man irgi keista labai..
Aisku kiekvienas vaikutis auga skirtingai, bet manau sumaise kazka Jum, mano buvo 8 sav. Ir 6 dienos, vaikelio dydis buvo 2.15 cm dabar jau 12 savaite eina- terminas rugsejo 12 pagal mm.
Dariodora9 parašė:
Aisku kiekvienas vaikutis auga skirtingai, bet manau sumaise kazka Jum, mano buvo 8 sav. Ir 6 dienos, vaikelio dydis buvo 2.15 cm dabar jau 12 savaite eina- termina…
Nu tai ir manau kad sumaise,nes man dabar 9sav ir 4 dienos
Dariodora9 parašė:
Aisku kiekvienas vaikutis auga skirtingai, bet manau sumaise kazka Jum, mano buvo 8 sav. Ir 6 dienos, vaikelio dydis buvo 2.15 cm dabar jau 12 savaite eina- termina…
Ir siaip manau jeigu rugsejo 22 diena terminas,tai ir daugiau laiko turetu but.;) zodziu kovo 3 diena pas kita ginekole eisiu nes jau buvau pas dvi jos nieko normaliai nepasako..
davai parašė:
Aš gal vienintelė čia dar jokių tyrimų nesu gavusi. Tik milijonas echo buvo... Apie nėščiosios kortelę nei nekalbuKartais toks įspūdis, kad gydytoja laukia tų s…
As Irgi dar neturiu neščiosios kortelės
2 eho turėjau,greitai 3 bus
Jokiu tyrimu neturiu,kita sav.pas gydytoja.
Nstudio parašė:
As Irgi dar neturiu neščiosios kortelės![]()
2 eho turėjau,greitai 3 bus![]()
Ir as dar neturiu nesciosios korteles, ir jokiu tyrimu nedarius, 2 echo jau turejau, kovo 1 tyrimus darys ir jauciu kortele uzves, kovo 2 echo sprando riauksle matuos.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai