el-aura parašė:
Kaip suprasti komplikacijos akyse? Kas pasidare? Ta prasme,kas issauke komplikacijas akyse? Man irgi buvo bedu su priespieniu
Turejau bedu ir as su priespiniu kol viskas atsirado praejo 3-4paros
el-aura parašė:
Kaip suprasti komplikacijos akyse? Kas pasidare? Ta prasme,kas issauke komplikacijas akyse? Man irgi buvo bedu su priespieniu
Turejau bedu ir as su priespiniu kol viskas atsirado praejo 3-4paros
aratukas parašė:
Nereikia jokiu dizinfekantu mums sake. Tik su virintu vandeneliu. Ir nusausinti. Viskas cia gerai ;)
kai gimdžiau pirmą - tai irgi sake, kad tik virintu vandenėliu, dabar su antra - iš karto išrašė receptą spiritui (gimdžiau abi AK). Gydytoja sakė, kad Kaune ir Santariškėse taktika išliko su vandenėliu, o VGN ir AK jau rašo visiems spiritą. Iš esmės džiaugiuosi, nes su pirma bamba vistiek paskui paraudo ir reikėjo dezinfektantų, tai gijo visą mėnesį, o dabar va 10 dienų ir jau viskas
Elbe parašė:
kai gimdžiau pirmą - tai irgi sake, kad tik virintu vandenėliu, dabar su antra - iš karto išrašė receptą spiritui (gimdžiau abi AK). Gydytoja sakė, kad Kaune ir Sa…
Mum valant tik vandeniu nukrito 4 paroj
čia man rodos kiekvienam vaikui individualiai, nepriklausomai nuo tu priemonių valymui
Sveikutės, šiandiena sausio 29d 10.59val gimė berniukas 3610g 56cm. Šiandien buwo lygiai 40sav. Saremiai prasidejo apie 3h nakties,i ligonine iswaž api 8,puse 9 ryte kaklelio prasiwerimas jau buwo 8cm,taj neilgaj trukus nulejdo wandenis,vyko wiskas daug grejcjau,stumti teko gan ilgokai. Truputi plysau,tai siuwo. Bet dabar wiskas geraj,papuli eme iskart,kol kas traukia,wiskas gerai. ? sekmes kitoms dar nepagimdziusioms mamytems?
gintigin parašė:
Mum valant tik vandeniu nukrito 4 parojčia man rodos kiekvienam vaikui individualiai, nepriklausomai nuo tu priemonių valymui
![]()
tai nukritimas nuo priemonių nepriklauso, bet kol pilnai užgija - tai kitas klausimas
100akimirka parašė:
Ka duodate nuo pilvuko ?
dabar duodu biogaia bakterijas; kolkas pilvo bėdų neturim
pirmą girdžiau dar plius Gripe water, buvom išbandę espumizaną, bet nepadėjo
Elbe parašė:
kai gimdžiau pirmą - tai irgi sake, kad tik virintu vandenėliu, dabar su antra - iš karto išrašė receptą spiritui (gimdžiau abi AK). Gydytoja sakė, kad Kaune ir Sa…
VGN man sake bambute tik virintu vandeniu valyti, jokio spirito neisrase. Cia matyt taisykles nuo pamainos priklauso
Elbe parašė:
Vgn mums virintu vandeniu liepe valyt. Namie valiau su octosept purskalu.
lavile parašė:
VGN man sake bambute tik virintu vandeniu valyti, jokio spirito neisrase. Cia matyt taisykles nuo pamainos priklauso![]()
Man irgi moke VGN vandeniuku valyti. Ziuriu pas mus jau virkstele ant siulelio laikos, ar jai nukritus galima maudyt vaika? Ar nukritus virksrelei ir toluau ryte vakare valyti?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai