Edžiūnka parašė:
Nu jus klauset apie skiepus tai ka turejote omeni save ar kudiki?
Skiepija jus ir gauna kūdikis tą vakcina. Taip jis apsaugomas nuo kokliušo.
Edžiūnka parašė:
Nu jus klauset apie skiepus tai ka turejote omeni save ar kudiki?
Skiepija jus ir gauna kūdikis tą vakcina. Taip jis apsaugomas nuo kokliušo.
Nykute parašė:
Aš šiandien pamačiau to ko nepastebėjau,kai keliuosi iš lovos bandau keltis,tik tuo metu pamačiau pilve susidaro guziukas 🤗😅
Mano irgi, jei keliuosi is lovos be ranku pagalbos, pilvas pasidaro toks smailus
bet jau sunku atsikelti be ranku pagalbos
Yvette parašė:
Mano irgi, jei keliuosi is lovos be ranku pagalbos, pilvas pasidaro toks smailusbet jau sunku atsikelti be ranku pagalbos
![]()
Cha tik dbr pamaciau, kad sitose nuotraukose mano kojos atrodo kaip desreles 😂😂😂😂😂😂😂
Kilis parašė:
Draugė prieš savaitę skiepijosi, nes jos vyras čiut nenumirė nuo šito kai buvo kūdikis. Tai ir aš galvoju ar čia imti tą skiepų ar ne. 🤔
Vajetau, Jūs geriau nesiskiepykit nėštumo metu..man išvis tie skiepai siaubas..😮
tuktuk@ parašė:
Vajetau, Jūs geriau nesiskiepykit nėštumo metu..man išvis tie skiepai siaubas..😮
Ten Uk ir Airijoj visom nestukem si skiepa siulo, LT tokio skiepo niekas neduoda
Tai manau, kad gydytojai zino ka daro, todel nemanau, kad jis gali pakenkti. O paskui gimus mazyliui ir suejus 2 men ir pati maziuka man atrodo skiepyja nuo kokliuso
Yvette parašė:
Mano irgi, jei keliuosi is lovos be ranku pagalbos, pilvas pasidaro toks smailusbet jau sunku atsikelti be ranku pagalbos
![]()
Cia taip pasidaro del to, kas pilvo sienos raumuo prasiskyres yra, itempiant tam tikrus raumenis tas kalnelis keliantis dingsta ir po gimdymo svarbu ziuret ar ne per didelis tarpas likes, jei taip reik imtis priemoniu, korsetas, mankstos atitinkamos ir pan.
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Vokietijoj išvis keista sistema , ir parodymų apskaitos sistema irgi. Pas draugę su cukrum problemos, tai sakė vienetus stebi- pvz. 6,8. O čia ant tuščio skrandžio …
Visko reikia duona bulves tai angliavandeniai. Jai be ju prades ketonai gamintis kas dar blogiau. Ir ne vien krutinele galima mesa zuvi geriau kad butu tusinta ne riebaluose kepta. Vaisiu taip pat bet su saiku nereik kg valgyti. Tik va vynuogiu geriau jau ne ten labai daug cukraus
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Vokietijoj išvis keista sistema , ir parodymų apskaitos sistema irgi. Pas draugę su cukrum problemos, tai sakė vienetus stebi- pvz. 6,8. O čia ant tuščio skrandžio …
Su pirmu vaiku turejau gestacini ir tikrai nera sunku laikytis dietos, kai zinai kokiod gali buti pasekmes ir kas ant kortos. Pati tikriausiai suvokiat, kad negalima "varyt" vaisiu, kiek nori, juk trn cukraus daug. Taigi galit mesyte valgyt su arzovem, pagooglinkit receptu, paprasykite gydytju pagalbos. As pati ir dabar savo noru ejau pas dietologe, kad paderu su maitinimu taisyklingu. Gydytojai tik dziaugiasi, kai ateini siuo klausimu. Pvz, elementariai, vietoj sviesto naudokit avokada, duonas pilno grudo, trapucius kukuruzinius, ryziu, vietoj majonezo graikiskas jogurtas su daug orieskoniu, druskos, cesnako, vietoj grietines jogurta. Be to, prekybos centruose yra atsliros lentynos diabeta turintiems zmonems, tai ten ir sokoladu, ir saldai iuku rasit. Linkiu nenusimint, idet pastangu daugiau ir viskas bus gerai! Be to,kiek cia beliko pakentet 😉
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai