Asvija parašė:
Ne.
To ir palinkėsiu! Nes aš šiandien jau apturėjau streso
TTH 2,8.. Tiroksino tik 25 mcg geriu, tai nuo ryt didinsiu. Nenoriu, kad pabėgtų
Asvija parašė:
Ne.
To ir palinkėsiu! Nes aš šiandien jau apturėjau streso
TTH 2,8.. Tiroksino tik 25 mcg geriu, tai nuo ryt didinsiu. Nenoriu, kad pabėgtų
O man panika.. atrodo tokia jautri krutine buvo o dabar nieko.. tikrai nebesijaucia.. ryt pas gyd ir jau bijau kad kartosis istorija. Ar kuriai buvo taip kad dingo krutines jautrumas? 😞 Pilva atrodo dar kartas nuo karto pamaudzia bet irgi nebesuprantu ar nuo galvojimo ar is tikruju..
SauIe parašė:
O man panika.. atrodo tokia jautri krutine buvo o dabar nieko.. tikrai nebesijaucia.. ryt pas gyd ir jau bijau kad kartosis istorija. Ar kuriai buvo taip kad dingo …
Man palyginus, kas buvo iki numatomų mm ir dabar.. tai visai atleido.. speneliai tik kiek jautresni
Dziuginta parašė:
Gal kuri zino kur Kaune geras echoskopas?![]()
![]()
Saules seimos centre lankausi. Aparatura nauja. 5 savaite mate jau taskiuka, pritrauke is arti ir man parode. 😊
SauIe parašė:
O man panika.. atrodo tokia jautri krutine buvo o dabar nieko.. tikrai nebesijaucia.. ryt pas gyd ir jau bijau kad kartosis istorija. Ar kuriai buvo taip kad dingo …
Tikrai tkrai esu daug kartu girdejusi, kad krutines jautrumas uzeina, tai vel praeina, tai vel su griausmais grizta. Buna netgi kad praeina jautrumas ir praeina. Nebutinai tai rodiklis nelaimes, net negalvokit apie tai
Lauksiu ryt pasakojimo is gines kaip matet savo puslyte
Asvija parašė:
Saules seimos centre lankausi. Aparatura nauja. 5 savaite mate jau taskiuka, pritrauke is arti ir man parode. 😊
Va tikrai dar si pamirsau pamineti. Kuriame lankoties? Centre ar taikos pr?
Magpie parašė:
Tikrai tkrai esu daug kartu girdejusi, kad krutines jautrumas uzeina, tai vel praeina, tai vel su griausmais grizta. Buna netgi kad praeina jautrumas ir praeina. Ne…
Labai labai tikiuosi kad galesiu pasidziaugti ❤️
Magpie parašė:
Va tikrai dar si pamirsau pamineti. Kuriame lankoties? Centre ar taikos pr?
As Barsausko einu, i ta uz Lidlo. Del gines ten ir prisiregistravus. Pas Visockiene. Jau kelis metus pas ja privaciai gydziausi nevaisinguma.
Asvija parašė:
As Barsausko einu, i ta uz Lidlo. Del gines ten ir prisiregistravus. Pas Visockiene. Jau kelis metus pas ja privaciai gydziausi nevaisinguma.
Asvija parašė:
O kokia kaina? Ieskojau kainu, bet neradau butent nestumo echui
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai