Mondus parašė:
Sakykit, o į alpakų ūkį reikalinga išankstinė registracija?
Taip. Bet as 11 pasiskambinau ir sake jau galiu 12 atvaziuot. Pasakiau, kad nespesim, tai sake 14h galim. Ir dar patare patogesni kelia nuo Kauno. Labai maloni moteris
Mondus parašė:
Sakykit, o į alpakų ūkį reikalinga išankstinė registracija?
Taip. Bet as 11 pasiskambinau ir sake jau galiu 12 atvaziuot. Pasakiau, kad nespesim, tai sake 14h galim. Ir dar patare patogesni kelia nuo Kauno. Labai maloni moteris
Nu ką aš galiu pasakyti apie pirmą dieną: pasidarėm vieną selfį, jį ir prisegu. Iš prdžių sakiau, kad kelyje viskas ok, sustojom fūristų kavinėj, suvalgėm labai skanų šnicelį ir važiavom toliau. Pakeliui man įvyko parduodamo buto sandoris su derybomis dėl kainos ir galiausiai žūtbūt reikėjo pasirašyti preliminarią sutartį šiandien, nes visos pusės atostogaus ir gali užsitęsti iki dviejų savaičių. Aš kompo neturiu, iki asistentės dar reikės ne vieną sandorį padaryti 😀 tai žodžiu, viską aiškinau vyrui, ką daryti ir kai atvažiavom į viešbutį tiesiog susikroviau viską prie jūros ir ten išėjom. Telefonas 5%, sutartis dar nesuderinta, Lukrecija bijo jūros, Liucija ropom eina į bangas, jei nešu pas sesę prie žaislų-rėkia, nori prie jūros. Kalbinu Lu, kad eitume arčiau prie jūros pažaisti, nesimaudyti, bet aš tada būčiau ir su ja ir su sese. NE. Nu taip ir tampiausi pirmyn atgal ir dar su telefonu derinu dalykus 😀 grįžome visos smėlėtos, aš labiausiai, suplukusi tą vežimą atbulom per smėlį tempiau, Lukrecijai visur reikia duoti ranką, nes nemėgsta smėlio tarpupirščiuose, prašo sėsti kartu į vežimą, bet aš nepatempiu jų dviejų per smėlį 😀 nu šiaip ne taip grįžome į kambarį. Aš strateguoju kaip susinešti 5 tašes į antrą aukštą, tai palikau užrakintas abi kartu, įjungiau Roop discoteque ir du reisus suvaikščiojau, vaikai šoko. Po to dar išėjome į viešbučio kiemą pasisupti, pasikarstyti, ten irgi prisicirkinom, bet ai... užmigo užtad greitai, 20:30 buvo outas, aš dabar su nealkoholiniu alumi sėdžiu ir galvoju, kad kčiortu, kad ir kaip sunku buvo aš vis tiek nei pikta, nei nelaiminga, viskas gerai 😀

Aguona_ parašė:
Labai svarbu vyro pagalba, aš asmeniškai ties antra dukra gavau pilną servisą pagalbos iš jo, nes tikslas buvo, kad pirmagymė nepatirtų šoko ir jau matyt atsakomybė…
Na tikiuosi ir pas mus taip bus! O kovinuke eina i darzeli!? Kaip daret gimus mazaji? As galvoju ar keleta dienu tada namuose ja pasilikti ar kaip visada i darzeli vesti. Gal kuri patirties turit?
neringoselis parašė:
As tai Adele dar i vezima isodinu ir tada visur galim eit. Man tai patinka su jais iseiti. Vakar vyras buvo su mumis, tai vaziavom pas alpakas i Trakus. O taip…
Nelabaibi tema, bet jau ne karta skaiciau, kad antim batonas kaip mums mcdonald - labai nesveika. Ir vandeni tersia. Geriau aviziniai dribsniai ir pan. (jau nepamenu ka dar ten galima).
O siaip aisku puikus uzsiemimas su vaikais!
Mes siandien zoologijos sode buvom. 31 laipsnis karscio, bet laimei tiek daug pavesio buvo, laaaabai faina.
_Green_ parašė:
Na tikiuosi ir pas mus taip bus! O kovinuke eina i darzeli!? Kaip daret gimus mazaji? As galvoju ar keleta dienu tada namuose ja pasilikti ar kaip visada i darzeli …
Ėjo kai buvom ligoninėje ir grįžus kitą dieną
maniau namie pabus, bet ji pabudus pati sako darželin ir ėjo rengtis, tai nedarėm pertraukos, jai nereikėjo
ten lengviau buvo nei mama su kudikiu nauju matyt aoskabinus maitinant
_Green_ parašė:
Nelabaibi tema, bet jau ne karta skaiciau, kad antim batonas kaip mums mcdonald - labai nesveika. Ir vandeni tersia. Geriau aviziniai dribsniai ir pan. (jau nepamen…
Reikes pasidomet ka galetumem duot. Nes as perku ta, ka kiti duoda, tikrai nesidomejau
neringoselis parašė:
Reikes pasidomet ka galetumem duot. Nes as perku ta, ka kiti duoda, tikrai nesidomejau![]()
Taip, batonas joms mirtis yra ilgaamžiškumui:)) gyvūnų prekių parduotuvėje rasit lesaliuko antims ir pan. :))
Aguona_ parašė:
Taip, batonas joms mirtis yra ilgaamžiškumui:)) gyvūnų prekių parduotuvėje rasit lesaliuko antims ir pan. :))
Man rodos ir mums panasiai 😁😁😁😁😁
rugeveja parašė:
Man rodos ir mums panasiai 😁😁😁😁😁
Nu ten su jom biški kitaip 😃 jos maistinių medžiagų negauna išvis kai batonu šeria sezonu
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai