2019.11.22 19:47 (prieš 6 m.)
Sveikos :
Gimem 39+5sav
11-11-19
2790kg ugio nzn nematavo.
Neturejau paruosiamuju, buvo eiline diena. Su vyru sekmadieni, kaip visada apsipirkinejom maisto savatei, dar sen bei ten buvom
Nuejome apie 12nakti miegoti, pradejo pilva mausti, bet nestipriai, sakau pamiegosiu, bet nebeina uzmigti, isijungiu programele man kas 5 min skauda, jau ir iskvepuoti reikia, nulipu i pirma auksta, kad vyrui netrukdyti miegoti
man skauda dar labiau jau kas 3 min, nueinu pasakau vyrui jis sako dar pakentek
nueinu i dusa, nepadeda
jau saremiai kas 2-1min jau pradejau kratytis, vyrui sakau vaziuojam, susirinko jis sau daigtus jei ligonineje tektu ilgiau pasilikti, as irgi savo higienos priemones susirinkau, vaziuojam sedziu gale, skauda jau dejuoju, nuvaziuojam su sustojimais nueinu i gimdymo skyriu. Tai priregistruoja, nuveda patikrinti, sako laukit midwife, laukiam belekaip skauda, ateina pagaliau, manes klausineja nebegaliu net kalbet vyras atsakineja
sako gulkis pamatuosim tonus uzdeda dirzus, man saremis, sunku isguleti su tais dirzais, vel saremis as jau raitausi, sako nusimauk kelnes patikrinsim, patikrina sako 7cm, vel saremis pukst vandenis, as sakau viskas stumu, sako palauk, pasikviecia kita kazkokia, sako stumk, buvo sunku...
bet pagimdziau, nepilnai per 2val nuo atvaziavimo i ligonine, su savo rubais, visais tik kelnes nusimoviau
midwife pasvere,susiuvo ir isejo paliko mus su vyru dziaugtis
tiek jegu nera, aprengem su vyru dukryte, as i dusa, nes liepe nusiprausti, paskui atejo palydejo i patala ciut nusivilkau
ir paklause ar siandien namo vaziuosim
nevaziavau, kita diena vaziavau tik