Katulis parašė:
Ar duodat savo mažiukam žuvų takų? Kokius? Jei yra mamyčių gyvenančių Norvegijoje, irgi smalsu kokius perkat? 🙂
Duodu baby eyeq žuvies taukų
Katulis parašė:
Ar duodat savo mažiukam žuvų takų? Kokius? Jei yra mamyčių gyvenančių Norvegijoje, irgi smalsu kokius perkat? 🙂
Duodu baby eyeq žuvies taukų
Katulis parašė:
Neduodu
cathja parašė:
Kurios mamos jau bando pripratinti prie lovytės naktimis kaip sekasi(ypač tos, kurios nuo mažens miegojo drauge) patarimų norėčiau![]()
Beveik Visus 10mėnesių miegojo su manim. 10mėnesių perėjom prie pm ir lovytės. Nuo to laiko keliasi 1kart. Nu būna 2. Ženkliai pasikeitė kėlimosi laikas keliskart.
Tiesiog pradėjau duot lovytėje pm. Aišku neužmigdavo, būdavo dainų ir ant rankų imdavau jei visai prastai, bet šiaip KANTRIAI gulėjau valandą šalia kol jis pabaigs duotis. Dainavau ir jei trinasi prie lovytės krašto kur aš guliu, glostau rankytę. Po valandos užmiega😄🙈
Kiek stojasi tiek bandau guldyt.
Tai taip ir migdomės apie valandą😄
Renata Renatėlė parašė:
Beveik Visus 10mėnesių miegojo su manim. 10mėnesių perėjom prie pm ir lovytės. Nuo to laiko keliasi 1kart. Nu būna 2. Ženkliai pasikeitė kėlimosi laikas keliskart.
…
Sunku. Turit auksinę kantrybę ❤
Renata Renatėlė parašė:
…
Sunku, bet matosi, kad esat labai gera mama 🤗🥰👏 smagu net skaityti. 😊 Nei kad verkia ir lai verkia 😢
IngaKns parašė:
Sunku, bet matosi, kad esat labai gera mama 🤗🥰👏 smagu net skaityti. 😊 Nei kad verkia ir lai verkia 😢
Šiaip mano vaikas gal palepintas tuo klausimu, kas tik kur verkia ir aišku iškart ant rankų. Tad ir tas pratinimas - jei įsirėkdavo imdavau, supdavau. Bet dabar tik išimtinais atvejais verkia, tad atsigulu šalia jo savo lovoje ir valandą aaa pupa 😄😄😄
Nu būna pertraukiamai.
Turėjau iškraustyt, nes be manęs niekur. Net į tualetą einant negalėjau į lovytę įjelt, nes klykdavo. Bet džiaugiuos greit apsiprato be didesnių bajerių. Žinoma, būna visko ir vakaras vakarui nelygus.
Renata Renatėlė parašė:
Šiaip mano vaikas gal palepintas tuo klausimu, kas tik kur verkia ir aišku iškart ant rankų. Tad ir tas pratinimas - jei įsirėkdavo imdavau, supdavau. Bet dabar tik…
O maniske vos tik padeta i lovyte stojasi ir klykia... Jeigu dar verktu, kazkaip dar eitu nuramint, bet ji klykia iki melynumo. Tenka imt, pasupuot ir vel paguldzius klykia. Nebezinau ka daryt net, nes nuo manes nebeatsiplesia. Net tecio nebeprisileidzia naktimis, tik manes reikia. Diena kazkaip normaliai.
Ganbei parašė:
O maniske vos tik padeta i lovyte stojasi ir klykia... Jeigu dar verktu, kazkaip dar eitu nuramint, bet ji klykia iki melynumo. Tenka imt, pasupuot ir vel paguldziu…
Maitinat mp? Mano taip pat pradžioje klykė kai anksčisu bandžiau, tai tada nusprendžiau nekankint nei savęs nei jo. Dabar 10mėn vėl užsiemiau tuom. Tai va 21pm. Lovytėje ir iškart galit dainuot, glostyt. Baigus valgyt jei žais nu tai gali pažaist ir vis tiek dainuokit ar ką sugalvosit. Vis bandyk guldyt, jei vėl stojas leiskit, bet vis kas kiek laiko bandykit guldyt. Arba leiskit žaist vartytis nors ir valandą. Reikia vaiką stebėt. Čia kaip nuspręsit. Kiti leidžia vaikui verkt...
Kai guldot bandykit savo rūbą kokį duot, kad kvapo turėtų. Nėra visiems vieno recepto. Galit primigusį dėti, bet neužmigusį iki galo.
Bet jei užsiimsit turit kasdien tą daryt, o ne kada išeina.🤗
Viską manau jūs žinot visos, tik reikia atrast kas tinka jūsų vaikui ir jums. Ir be abejo kantrybė
Renata Renatėlė parašė:
Šiaip mano vaikas gal palepintas tuo klausimu, kas tik kur verkia ir aišku iškart ant rankų. Tad ir tas pratinimas - jei įsirėkdavo imdavau, supdavau. Bet dabar tik…
Bet kada daugiau mes juos pamyluosime?
didesni jau nenorės, sunku dabar, bet reikia palepinti tą vaikutį, pamyluoti, pasupuoti, padainuoti 🥰🤗 kartais reikia kantrybės, nes atrodo nu juk pabūk truputį be mamos, bet iš kitos pusės juk smagu. 😊 Va vyras tai net kartais pavydi, sako nu pabuk pas mane taip. Dabar kažkoks etapas maniškei, kad labai pas mane nori būti 😊 tai ir kartais atrodo negaliu net valgyti jai padaryti, nori ant rankų 😀 🙈 bet iš kitos pusės smagu, vaiko meilė juk labai miela. 😊 Viskas paaibaigs, ir norėsime apkabinti, o jie sakys nu mama! 😀😀
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai