Jeiny parašė:
Lopselio Dalis. Kitos gryzo atgal y deze 🙂
Važiuoklė tikrai tvirta kokia atrodo
o ar sunkus? Ar tiktų aukštesniem zmonem?
Jeiny parašė:
Lopselio Dalis. Kitos gryzo atgal y deze 🙂
Važiuoklė tikrai tvirta kokia atrodo
o ar sunkus? Ar tiktų aukštesniem zmonem?
Lucky parašė:
Labas rytas! Tai ką, VASARA![]()
Merginos, didelis prašymas, su kuriuo sutiks daug kas :kadangi tai ne uždara grupė…
Su pirmu nestumu mano oda,plaukai,nagai buvo tobuli kaip ir jus raset( sis nestumas tai viskas priesingai),degintis as siaip nemegeja esu,nepatinka man karstis,man vargo vakariene buna kaip karsta
as dabar tirpstu jau,o kas bus vasara tai bijau pagalvot
nekilnojamas,nejudinamas turtas busiu
Lukute9 parašė:
As tai tikrai edu, bet tik 4 kg priaugau![]()
![]()
Džiaukitės! Aš va valgau nepasakyčiau kad super daug, bet a genetikai man auga svoris kai nėščia, nes seip gan juda aš 173cm ir 60 kg
Lucky parašė:
Merginos, didelis prašymas, su kuriuo sutiks daug kas :kadangi tai ne uždara grupė…
Aš kojas irgi planuoju palengva pasideginti, bet ir taip per vasarą po biskiuka jos įdega. Aš manau kad saulytė su saiku net sveika, tad terasoje ant sedmausiu ketinu savo rubuiles kojelės padeginti🙊
Simfa parašė:
Džiaukitės! Aš va valgau nepasakyčiau kad super daug, bet a genetikai man auga svoris kai nėščia, nes seip gan juda aš 173cm ir 60 kg
Tai ir dziaugiuos su pirmu +30buvo
ir liko visi,patinka jiems pas mane
tai cia ir normalu kad pas storulius kaip as tik tiek kg auga
leila123 parašė:
Važiuoklė tikrai tvirta kokia atrodoo ar sunkus? Ar tiktų aukštesniem zmonem?
Tikrai lengvas, ratukai galiniai pripuciami tai ir rieda labai smagiai. Rankiana reguliuojasi pasikelia auksciau ir nusiliaidzia ziamiau Man patogiai kai zemiau mano ugis 1,69. Internetineja svetaineja yra video kur modelis demonstruoja kaip vazineja jame modelio ugis parasytas 1,82 vezimelis video su pakelta rankena 🙂
Lukute9 parašė:
Su pirmu nestumu mano oda,plaukai,nagai buvo tobuli kaip ir jus raset( sis nestumas tai viskas priesingai),degintis as siaip nemegeja esu,nepatinka man karstis,man …
Oi tikrai, juk praeitą kartą diskutavom dėl vaisiaus lyties ir mamos išvaizdos
tai naujienos tokios, kad vakar mums echo patvirtino DUKRYTĘ
o mano nagai ilgiausi, plaukai storiausi, odos būklė puikiausia
žodžiu, pramanų pramanai tas lyties spėliojimai pagal išvaizdą
aš tai kažkaip linkus tikėti kad bendra plaukų, nagų ir odos būklė man pagerėjus dėl ištisinio Elevit vartojimo nėštumo metu, nes ten labai daug vitamino E ir kitų naudingų medžiagų
Lucky parašė:
As terasoj jau per praita sav sugebejau neblogai pasicerskint, deginu kojas, rankas, kakla, na man reikia saules, be jos gyvent negaliu tai knyga i rankas ir man taip gera, tai apeinu ta nerekomenduojama, o rankas esu jau idegus kaip vidurvasari jau, man lb grazu :)))
Lucky parašė:
Oi tikrai, juk praeitą kartą diskutavom dėl vaisiaus lyties ir mamos išvaizdostai naujienos tokios, kad vakar mums echo patvirtino DUKRYTĘ
o mano nagai …
Siaip jo del vitaminu ir as manau kad viskas liuks buna,su pirmu naudojau,bet ir db naudoju tuos pacius
tai velniai zino,kas tai lemia
su pirmu nestumu tai dukryte budama pilvelyje dalinosi su manim savo groziu
db dar nezinau kas pilvelyje gyvena

Lukute9 parašė:
Siaip jo del vitaminu ir as manau kad viskas liuks buna,su pirmu naudojau,bet ir db naudoju tuos paciustai velniai zino,kas tai lemia
su pirmu nestumu tai du…
Tikiuosi Jums grožio dar liko, nes mergytė, tai gražuolė!
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai