juste- parašė:
Sveikos, tos kurios maitinat mišinuku, kiek kartų naktį jūsų leliukai valgo ir po kiek ml mišinuko suvalgo?
Mes naktimis nevalgome
juste- parašė:
Sveikos, tos kurios maitinat mišinuku, kiek kartų naktį jūsų leliukai valgo ir po kiek ml mišinuko suvalgo?
Mes naktimis nevalgome
juste- parašė:
Maniškės irgi naktį nevalgo. Apie 21 h suvalgo 170 ml ir paskui tik ryte apie 7 h
juste- parašė:
Nevalgo nakti. Pavalgo apie 20val pries miega ~200ml ir tada jau ryte 🙂
Viktusyte parašė:
Mes naktimis nevalgome![]()
xsimpax parašė:
Maniškės irgi naktį nevalgo. Apie 21 h suvalgo 170 ml ir paskui tik ryte apie 7 h
GiedreSt parašė:
Nevalgo nakti. Pavalgo apie 20val pries miega ~200ml ir tada jau ryte 🙂
Eina sau..😳o mano visada nakti kas 3-4v budinas valgyt, pavalgo 21.30v tada apie 2v poto apie 5v ir poto vėl 8v 😳 sakau jau turėtu naktim nebežadint valgyt arba bent vieną kartą, kaži kaip reikia atpratint taip dažnai naktim valgyt 🤔🤷🏼♀️
juste- parašė:
Mes nakti visai nevalgom 😊
Padala parašė:
Mamytės tos kur pačios maitinat ,ar jūsų keliukai dar valgo naktim?
Mano tai sąžiningai keliasi kas 1-2val. Tai kelis kartus atsigeria ir pienuko neda…
Mano mažiukas būna visa naktį vos ne žinda o būna duok Dieve porą kartų per naktį.neturim pastovaus grafiko
narciziska parašė:
Mano mažiukas būna visa naktį vos ne žinda o būna duok Dieve porą kartų per naktį.neturim pastovaus grafiko![]()
Tai ne mes vieni tokie valgus😃 kaži kada pradės naktim nevalgyti,jiems skrandukai visą para dirba😟
Padala parašė:
Mamytės tos kur pačios maitinat ,ar jūsų keliukai dar valgo naktim?
Mano tai sąžiningai keliasi kas 1-2val. Tai kelis kartus atsigeria ir pienuko neda…
Mes kai nuo gimimo taip iki siol valgom kokius 4-5?kartus, bet ji trumpai. Nors vakare ir kose valgom, bet vistiek neprailgeja valgymas
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai