Coliuke147 parašė:
As irgi viena kart dienoj tevalgau, ant vakaro, nes visa diena bloga 🙈
Nu ir man tas pats, o pas daktara tik po poros savaičiu, tai nezinau jaučiu nelabai gerai jeigu tik viena karta valgau
Coliuke147 parašė:
As irgi viena kart dienoj tevalgau, ant vakaro, nes visa diena bloga 🙈
Nu ir man tas pats, o pas daktara tik po poros savaičiu, tai nezinau jaučiu nelabai gerai jeigu tik viena karta valgau
Julijana98 parašė:
Sveikos busimos mamytes, turiu tokia problema kad valgau tik viena karta i diena daugiau nebegaliu nes pykina, net nezinau ka daryti, gal pas kazka panašiai ir žin…
Tai va, kad nuo pykinimo nieks nepades vis tiek. O gydytoja tik ziuri ar apskritai pavyksta ka suvalgyt.
Mane pykina istisai, visa diena. Bet valgau dazniau, kad ir per prievarta. Kartais isvemiu, kartais ne.
Siaip sako geriau valgyt dazniau bet po truputi.
Arkauskaitė parašė:
Tai va, kad nuo pykinimo nieks nepades vis tiek. O gydytoja tik ziuri ar apskritai pavyksta ka suvalgyt.
Taip ir bandau bet tik užduodžiu maisto kvapa viemiu tai net nežine kaip čia valgyt
egled parašė:
Sveikos. Eina 10sav, pagal echo 9sav. Jau 3 kart teplioja rudai. Pas gydytoja buvau penkt, nieko konkretaus nepasake, palikime gamtai. Sirdele plaka, atitinka sav. …
Sveika, penktadienio rytą džioviau drabužius lauke, vakare 20h pradėjo teplioti, šį antradienį tik priimė apžiūrai pasirodo placenta yra įsitaisiusi užpakalinėje dalyje gali ir nepakilti, uždraudė rūbus džiauti, rankas aukštyn kelti, sunkiai kelti, nes vaikiukas gali užplusti krauju.
Julijana98 parašė:
Svarbiausia, kad geriate daug ir nevemiate. Jei daug vemiate, galite dehidratuoti, tada geriausia g
Kreiptis į ligoninę, kad stebėtų ir lasines statytų. O vaikelis kol kas, kol prastai jauciates, augs gaudamas iš jūsų maistinių medžiagų.
kramtoshke parašė:
As obuoliu visada turiu,
Man obuolys kartais padeda, jeigu ant tuscio skrandzio. Dar ryte tik pabudus koki sausaini lovoj sugrauzt, tada bent iki pietu kentet galima, maziau pykina. Imbieras nepadeda, dar blogiau nuo jo.
Man pirmas nestumas, niekad neisivaizdavau kad nesciasias pykina ant tiek smarkiai ir taip ilgai. Atrodydavo kitos gyvena normaliai, ir i darba eina, ir kartais ten supykina tam kartui. O realiai dabar kaip neigali isvis.
Sveikos. Klausimas busimoms mamytėms kurios gyvena UK. Prieš dvi savaites pridaviau kraują dėl infekcijos, kraujo grupės. Tada buvo pirmas susitikimas su midwife (ups tai yra telefonu pakalbėjau), tada nuvykau į kliniką ir pridaviau kraują. Gal žinote ar atsakymą į namus atsiunčia ar atsakymą sužinosiu tik sekančiame susitikime, kuris bus tik liepos 8 d. klinikoje. Pirmą skena darys birželio 5d. Bet darys ligoninėje.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai