jowyt parašė:
Pas mus jau dvi savaites sitaip.... Toks jausmas kad ten lovytei pjauna kas... Verkia rekia... O pas mus lovoj viskas gerai... Miega, bet neduok die isnesi i lovyte…
Tai va kas čia dabar atsitiko 😣😧
jowyt parašė:
Pas mus jau dvi savaites sitaip.... Toks jausmas kad ten lovytei pjauna kas... Verkia rekia... O pas mus lovoj viskas gerai... Miega, bet neduok die isnesi i lovyte…
Tai va kas čia dabar atsitiko 😣😧
Saulutė90 parašė:
Sveikos mamytės,nežinom ką daryti dukrytė prabunda naktim stojasi ir verkia iki kukčiojimų nenori gultis.Imam pas save į lovą tik prisiglaudus prie tėčio nurimsta,p…
Toks etapas matyt. Mums kol kas jis jau praėjo.
Saulutė90 parašė:
Sveikos mamytės,nežinom ką daryti dukrytė prabunda naktim stojasi ir verkia iki kukčiojimų nenori gultis.Imam pas save į lovą tik prisiglaudus prie tėčio nurimsta,p…
Be šansų, kad lovytėj miegotų, atrodo ten adatų priberta 🤦🤦 leliukas miegojo puikiausiai, o dabar tik prie manęs prisispaudęs, nors lovytė jo pristumta su nuimtu šonu, bet joje tragedija būna
misslinute parašė:
Be šansų, kad lovytėj miegotų, atrodo ten adatų priberta 🤦🤦 leliukas miegojo puikiausiai, o dabar tik prie manęs prisispaudęs, nors lovytė jo pristumta su nuimtu šo…
Gal ciuzinukas netinka?mums buvo nuo leliuko taip turejom lopsiuke kokosini tik idedavau rekdavo poto i didesne lovyte pirkau vienoj pusej kokosas kitoj paprastas ciuzinys pradzioj atsukom kokosini tik idedi ir saukia poto apvertem i paprasta geriau bet vistiek toj sauke ir netycia paguldem ant kaldros minksciau miega aisku musu neismiega visa nakti bet kada kaldra po apacia miega bent kiek tai gal ir pas jus tokia problema gal perkieta vaikiukui?
Rainele parašė:
Gal ciuzinukas netinka?mums buvo nuo leliuko taip turejom lopsiuke kokosini tik idedavau rekdavo poto i didesne lovyte pirkau vienoj pusej kokosas kitoj paprastas c…
Turim iš ikėjos putų poliuretano, nuo gimimo tas pats. Pradžioj visai tiko, o paskui nebe... Dieną tinka visur miegoti, tiek lovytėj, tiek vežime, tiek autokėdutėj, o va naktį reikia prisiglaudus prie mamos..
misslinute parašė:
Turim iš ikėjos putų poliuretano, nuo gimimo tas pats. Pradžioj visai tiko, o paskui nebe... Dieną tinka visur miegoti, tiek lovytėj, tiek vežime, tiek autokėdutėj,…
Matyt toks etspas, reikia artumo ir saugumo ❤ aš miegu su savo mažium plačioj lovoj, į lovytę išeis, kai matysiu, kad jau pasiruošęs. O kol kas patogu taip, kaip yra dabar. Miegot nepriprato atskirai, nes dažnai maitindavau mažą ir neperkėlinėdavau į lovytę, nes lūždavau pirmiau už vaiką 🙂 mano dičkis augo lygiai taip pat. Atėjo laikas ir pareiškė, kad miegosiu vienas 😄
MaLina parašė:
Matyt toks etspas, reikia artumo ir saugumo ❤ aš miegu su savo mažium plačioj lovoj, į lovytę išeis, kai matysiu, kad jau pasiruošęs. O kol kas patogu taip, kaip yr…
O kada tas laikas atejo?, 😁 musu ir miega su mumis didelej lovoj, dar maza perkeldavau i lovyte nakti salia lovos, bet dabar nei nesivarginu, miega kai patrikas zvaigzde su mumis, nes nakti daug keliasi buna tai man geriau kai su mumis miega, as irtos nuomones, kad paauks tada pati nores i savo kambary ir pns, gerai kai kitu miega. Isa nakti be prabudimo tada lengva ir lovytej ir kitam kambary perkelus miegot, bet as kazkaip irgi nepergyvenu, nors pries vaikus buvau kitos nuomonės, kad vaikas tikrai miegos savo lovoj, tai aha aha😁😁😁😁
Karalaite parašė:
O kada tas laikas atejo?, 😁 musu ir miega su mumis didelej lovoj, dar maza perkeldavau i lovyte nakti salia lovos, bet dabar nei nesivarginu, miega kai patrikas zva…
Sveikinimai su pilvuku 🥰 na aš su kitokia patirtim, pas mus mažylė nuo 9 mėn. miega savo kambarį, moka ir pati nusiraminti jei truputį kas, turi 2 meškučius ir myluoja juos. Pasidžiaugiam ryte atsinešdami į lovą ❤ mums toks zirzimas ir cypimas lovytėj buvo kai dantukai krūminiai pradėjo dygt 🙂
Karalaite parašė:
O kada tas laikas atejo?, 😁 musu ir miega su mumis didelej lovoj, dar maza perkeldavau i lovyte nakti salia lovos, bet dabar nei nesivarginu, miega kai patrikas zva…
Dičkis kokių 4 metų jau galėjo miegot atskirai, bet dar neturėjom jam atskiro kambario. Kartu lovoj iki kokių 1.5 metų miegojo. Paskui šalia lovos lovytėj miegojo. Manęs asmeniškai nevargino miegojimas kartu, nes dažnai keldinėdavosi, tai labiau būčiau vargus sunuolatiniu lakstymu pirmyn atgal.
MaLina parašė:
Matyt toks etspas, reikia artumo ir saugumo ❤ aš miegu su savo mažium plačioj lovoj, į lovytę išeis, kai matysiu, kad jau pasiruošęs. O kol kas patogu taip, kaip yr…
Karalaite parašė:
Tai va analogiškai ir pas mus, miegam kartu mūsų lovoj 😃😃 mažiuką pamaitindavau, specialiai sėsdavausi, kad neužmigčiau, ir įdėdavau atgal į lovytę. O dabar bevalgydamas užmiega, aš irgi, tai nebesikankinu, nes miego trūkumas ir taip stiprus
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai