luza parašė:
Isduokit paslapti, ka darot, kad taip ilgai neserga vaikas? 😁
Is viso nieko nedarom, tik prasidejo ziema ir baigesi ligos, nei slogos nei nieko, mum patiem keista irgi 😁
luza parašė:
Isduokit paslapti, ka darot, kad taip ilgai neserga vaikas? 😁
Is viso nieko nedarom, tik prasidejo ziema ir baigesi ligos, nei slogos nei nieko, mum patiem keista irgi 😁
saundstorm5 parašė:
Va siandien nuemem pabandyt be pampio ilgiau pabut, tai pati pasieme ir apsimove pampi atgal 😁👍
Juokingai 😁, pampis geriausias variantas, ačiū pasisakiusioms dėl puoduko reikalų, čia kažkas minėjo anytą dar, tai yra ir mano aplinkoje replikų ir spaudimo iš savų, aš pati kažkaip išvis natūraliai iš savęs nepergyvenu, bet tos replikos laikiną poveikį padaro 😬🙈
Goji parašė:
Ar ne nuo Sausio mėnesio turėjo didėti vaiko pinigai? Nes mes vis dar gavom senąją sumą - 80.50€ , žinoma problemos čia nėra, bet jei įsivėlė kažkokia klaida, tai n…
Visi gavo dar pagal seną mokėjimą, kita mėn turėtų būti didesni pinigai
jurgga parašė:
Visi gavo dar pagal seną mokėjimą, kita mėn turėtų būti didesni pinigai
Ačiū
agriw parašė:
Sveikos, ar yra iš čia esančių mamyčių, kurios paimė dekretines trejiems metams, bet prasidėjus trejiems metams išėjo iš darbo ir stojo į UŽT? O antruosius metus pi…
Tai uz antrus metus bus jums paskaiciuotas 0, juk negavot jokiu pajamu
Ana- parašė:
Tai uz antrus metus bus jums paskaiciuotas 0, juk negavot jokiu pajamu
Kitoje grupėje komentavo, kad priskaito kaip minimumą, todėl ir klausiu, nes visur skirtingai rašo, o Sodra aiškiai nepaaiškina nieko...
agriw parašė:
Sveikos, ar yra iš čia esančių mamyčių, kurios paimė dekretines trejiems metams, bet prasidėjus trejiems metams išėjo iš darbo ir stojo į UŽT? O antruosius metus pi…
Aš buvau rasius dekretą 3 metams, antrus metus už vaiką pinigus gavo vyras, po 2 metų išėjau iš darbo ir stojau į biržą, dabar joje stoviu, kaip pinigus skaičiuoja aš nežinau, bet už pilną mėn gaunu daugiau nei vyras antrus metus už vaiką
Mamos nesuprantu, esu pasimetusi. Gal kazka patarsite. Siandien vedziau vaika pas gydytoja, nes daugiau nei menesis kosti (dazniausiai po miego kokie 3-5 atsikosejimai, taip pat pasitaiko dienos metu vienas kitas kosulys. Po miego lyg ir šlapias, dienos metu sausas). Gydytoja pažiūrėjo gerkle, sako viskas gerai, tikrai nesergat. Galbut namie sausas oras. Taip ir išėjau as is jos. Bet dabar grįžus namo galvoju, kad vis tiek cia kazkokia nesamone. Tai kodel tas vaikas pakosti? Gal jums taip buvo, gal tiesiog kosulys užsitęsia?