Kristė27 parašė:
Pas mane buvo 1 minutės skirtumas😁😊❤
O jetau😂 įkvėpei oro ir vsio
Kristė27 parašė:
Pas mane buvo 1 minutės skirtumas😁😊❤
Liepa47 parašė:
Na nebedaug Jums liko 🙏 dekit kokius kompresus vesius ant pilvo, gal pagelbes del niezulio 🤷♀️✨👌🏻Maniskiai tai gienas galvyte zemyn, o kitas sedi jau puse nestumo,…
Manau nebutinai cp
mano pirmasis buvo galvyte zemyn o antras sedejo :). Bet pagimdziau pati ,be plysimu be siuvimu
. Kadangi pirmasis buvo galvyte zemyn ir didesnis tai leido gimdyt paciai
o antras isejo su kojytem 🥰
Saulyte10 parašė:
Ai nu bet pas mane cp buvo❤
Labas mamytės gal čia yra mamyčių kurios kraujo grupe neigiama ir turi ankstukus? Mus išleido iš ligoninės ir mano tokia situacija kad mano kraujo grupe neigiamą tačiau po vaikučių gimimo pasakė kad nereikia kažko neatsimenu pavadinimo ir dar liepė po dviejų savaičių vėl pasidaryti tyrimą dėl to neigiamo kraujo mano ar taip gali būti ar aš kažką gal ką ne taip supratau.
Kristė27 parašė:
Ai nu bet pas mane cp buvo❤
O aš jau galvojau kad naturaliai😀

Labukas mamytės. Kaip tvarkotės? Ar spėjat? Ar turit laiko sau? Man dažniausiai jei pradedu kažką veikti, tai mergaitės atsikelia.. prieinu prie lovytės, pradeda šypsotis
ikelsiu kitą foto kaip jos mane prisikvietusios džiaugiasi. Tai dabar kai pradeda verkti( jau atskiriu kada dėmesio nori o kada valgyt nori ar pampersą keisti) neinu iš karto jei dafau kažka, prieinu vėliau žiūriu miega😁😁
Kristė27 parašė:
Labukas mamytės. Kaip tvarkotės? Ar spėjat? Ar turit laiko sau? Man dažniausiai jei pradedu kažką veikti, tai mergaitės atsikelia.. prieinu prie lovytės, pradeda šy…
Maniškiai labai jau greitai auga, taip pat labai dėmesio reikalauja, ypač jei tik pasidarau kavos kol jie miega kad išgert į karštą, jie būtinai atsikels 🙈.. Pratinu kad kartu miegotu abu vienu metu ir keltusi kartu, kolkas sunkiai išeina, bet bent taip, vienas vėliau kitas anksčiau keliasi ar valgo, lygiai taip pat jei tik susiruošiu kažką daryt būtinai atsikels 🙈🙈😂❤️ buvom 3men vizite mergyte sveria 6.4kg ūgis 64cm,berniukas 6.7kg ūgis 62cm. Planuoju kita mėn jau pradėt primaitinima
tikrai susitvarkau viena kol būnam kambaryje, į lauką išeit mum tragedija nieko ne pasidarysiu lauke, nes ištisai turiu judint vežimą, apie keliones jau nekalbu, labai retai kada iš sėdės ramus 🙈🙈
Saulyte10 parašė:
Maniškiai labai jau greitai auga, taip pat labai dėmesio reikalauja, ypač jei tik pasidarau kavos kol jie miega kad išgert į karštą, jie būtinai atsikels 🙈.. Pratin…
Aš tai net nežinau kiek sveria. Pas mus dėl to viruso nevaikšto daktarės, bet man atrodo jau galėsiu bandyt vest pas daktare kuri mane prižiūrėjo(ryt mama pažiūrės ar jau veikia). Ūgio tai net nepatikrino kai pagimdžiau ir dabar nežinau, tik pagal rūbelius kažkiek žinau... keliasi kas 2 val jos pas mane. Nusipirkau šildytuvą pries savaitę, tai žymiai lengviau ypač naktį kai norisi miegot. Kartais užeina pas mane nervukai kai atrodo viskas gerai bet verkia, nes dėmesio nori. O reikia ir namuose susitvarkyti, o dar kai persikraustėm katik, tai viskas apversta, tvarkymo kiekviena diena o dar 4 metų berniukas laksto aplink ir bardakus daro tai nupušt gali😁😁
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai