Lelia_Lelius parašė:
Ačiū, kad rūpinatės! 😉 kaip ten bebutu vistiek labai laukiam savo leliaus 🥰
Rimčiausi sindromai nepasitvirtino, tai gal daugiau kažko labai rimto kas trukdytų gyventi įprastą gyvenimą ir nėra. ❤
Lelia_Lelius parašė:
Ačiū, kad rūpinatės! 😉 kaip ten bebutu vistiek labai laukiam savo leliaus 🥰
Rimčiausi sindromai nepasitvirtino, tai gal daugiau kažko labai rimto kas trukdytų gyventi įprastą gyvenimą ir nėra. ❤
Pavasary parašė:
Pas mane neštumo pradžioje nukrito, dabar vėl ataugo. Šiuo metu 21 sav. Nuo pradinio svorio +1.5kg. Kaip suprantu, nuo 20 sav. apie 0.3-0.5kg gali būti per savaitę …
TD yra nėštukės svorio skaičiuoklė, tai visai patogu. Ten įsirašai svorį prieš nėštumą ir kas dvi savaites seki ir rodo grafikėlį, tai ten irgi nurodyta, kiek kas dvi savaites rekomenduojama priaugti. Žinoma, ji labiau orientacinė, bet susivokti padeda
Maziukas12 parašė:
Sveikos labai pradėjo mane dusinti nosis labai sausa pasidarė sunku net kvėpuoti ar tai normalu? Skaičiaus kad kartais būna taip
pabandykit augaliniu aliejumi pasitepti nosies vidų
man kai sausėjo ir kraujavo ginė patarė.
Dėl svorio, tai man irgi dabar augti pradėjo. +5-6 kg, bet nesijaučiu labai sustiprėjus, tai irgi turbūt į pilvą ir krūtinę nuėjo
su pirmagime iš viso 10-11kg tik priaugau, bet tokiu metu ir pilvas ir krūtinė tikrai mažesni buvo...
Maziukas12 parašė:
Sveikos labai pradėjo mane dusinti nosis labai sausa pasidarė sunku net kvėpuoti ar tai normalu? Skaičiaus kad kartais būna taip
Koks namie drėgnumas?
gal sausa labai namuose, aplinkoje kur būnate bendrai. Drekinkite nosiaryklę, aplinką
Aguona_ parašė:
Koks namie drėgnumas?gal sausa labai namuose, aplinkoje kur būnate bendrai. Drekinkite nosiaryklę, aplinką
Na normalus drėgnumas namie bet man taip sunku kvėpuoti kad net miegoti negaliu..
Maziukas12 parašė:
Na normalus drėgnumas namie bet man taip sunku kvėpuoti kad net miegoti negaliu..
Nes man buvo sunku, pasižiūrėjau namie apie 35procentai, dabar palaikom drėgnumą apie 65proc ir man susitvarkė tokie reikalai
tai nežinau kas normalu, bet man 40proc normos yra šiaip mažoka pačiai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai