nekantruolė parašė:
Nu ką aš gimdykloje, tik atsivėrimas vos 3,5 cm, o sarėmiai kas 6-7min. Tai kolkas lauksim kas bus toliau 🙈🤔
Lengvo gimdimo ir kuo mažiau skausmingo laukimo😊
nekantruolė parašė:
Nu ką aš gimdykloje, tik atsivėrimas vos 3,5 cm, o sarėmiai kas 6-7min. Tai kolkas lauksim kas bus toliau 🙈🤔
Lengvo gimdimo ir kuo mažiau skausmingo laukimo😊
nekantruolė parašė:
Lengvo gimdymo!!! Lauksim naujienų🥳
O Jūs kurioje ligoninėje?
Magdalenaa parašė:
O rennie nevartojat? Nes su siuo nestumu man tik jis padeda![]()
vartoju, bet tik vakare pries miega, nes diena jei po valgio tai man skrandis nuo ju stoja ir toks sleikstulys kyla. Be rennie neuzmigciau, tenka ir nakti atsibudus eiti tablete paimt, nes ilgam laikui rugsties nenuramina.
nekantruolė parašė:
Lengvo gimdymo🙌🥰 lauksime naujienu🤩
nekantruolė parašė:
Laikykites! Stebuklelis pakeliuj! Lauksim naujienu 😍❤️
Nekantruole palaikom jus ir laukiam puikiu ziniu 🥰
Vakar ginekologe apziurejo mane, tai sake vargu ar vandenys lasa, bet sake labai padaugejo isskyru... 🤔 tai galejo jos balute padaryt...
O daba pusvalandi su skausmais kamuojuos.. net apsivemiau.. bet atsiguliau i silta vonia, jei paruosiamieji tai turetu atsileisti ir apmazeti.. dar noreciau savaitele palaikyti jaunuoli pas save, kad labiau sutvirtetu..
Thew.. liktais tik geri paruosiamieji.. vonioj skausmas apmažėjo gana stipriai😊
nekantruolė parašė:
Sklandaus gimdymo🙂
nekantruolė parašė:
Na ką, lengvai ir greitai 🎈🎈🎈🎈🎈
ibieililiai parašė:
Sveikos, sekiau tema, bet panasu, kad reikes pereiti i lapkritinukusTerminas turejo buti gruodzio 11, bet mazyle atejo vakar (matyt, jai labiau patiko data 21-1…
Kaip smagu kad viskas puikiai 🎈🎈🎈aukit ir stiprėkit 🙂
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai