Evaa1 parašė:
Mano dar plius pradejo zysti/inksti su kiekvienu migdymu 🤦♀️ isproteti galima 😬 sakau leido pasidziaugti lengvu auginimu iki beveik 6men ir prasidejo linksmybes. A…
Neturi dantų dar? Mano taip pradėjo elgtis iki danties išlindimo
Evaa1 parašė:
Mano dar plius pradejo zysti/inksti su kiekvienu migdymu 🤦♀️ isproteti galima 😬 sakau leido pasidziaugti lengvu auginimu iki beveik 6men ir prasidejo linksmybes. A…
Goosey parašė:
2 islinde apatiniai. Vienas 4men3sav kitas 5men3sav. Jam lygiai 6 men dabar 🤷♀️
imnotparanoid parašė:
Pasidalinkit ką dėsit mažuliam po egle? 🥰
Žinau kad jiem dzin bet dėt ten iš serijos lėkštę ar kelnes negaliu nes vyresnėlis…
Knygutę su garsu ir montesorine delione.
Luara27 parašė:
Knygutę su garsu ir montesorine delione.
Kokia dėlionė?
Kokia knygutė? 😊😊
Evaa1 parašė:
Sita pirksiu, kadangi turetu pradet ropot neuzilgo, tai reikia maniezo, kad galetu jisai sedeti ir zaisti kol as i koki wc nueisiu ar issimaudysiu 😅 nes jau tuoj i …
O iš tokio neišlips? Man tokie pusiau maniežai atrodo pavojingi. Pati galvoju apie normalų maniežą, nes tikrai kai jau šliaužia nebesaugu man savąja vieną palikt.
Luara27 parašė:
O iš tokio neišlips? Man tokie pusiau maniežai atrodo pavojingi. Pati galvoju apie normalų maniežą, nes tikrai kai jau šliaužia nebesaugu man savąja vieną palikt.…
As vis dar ziurinejuos 🙆♀️ nes mes gyvenam kolkas bute, dideliam nelabai vietos yra, realiai planas yra ji vonioj pasideti ir vaika pasodinti kol maudysiuos 😅 ir tuo paciu salione laikyt zaidimam 🤷♀️ nes tiesa sakot, kad viena tokiam palikti irgi nera saugu 🤦♀️
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai