Austinys parašė:
Auto kėdutės abiejų vaikų dėvėtos pirktos. Dėl plastiko esu girdėjus, bet nesuku galvos. O kai veži vaiką kėdutėj, bet jo arba kėdutės neprisegi, tai nepadės ir nau…
Oj kaip prajuokinot su tuo metu motina
Austinys parašė:
Auto kėdutės abiejų vaikų dėvėtos pirktos. Dėl plastiko esu girdėjus, bet nesuku galvos. O kai veži vaiką kėdutėj, bet jo arba kėdutės neprisegi, tai nepadės ir nau…
Oj kaip prajuokinot su tuo metu motina
Austinys parašė:
Gal galit priminti, kaip tas knygų dovanų krepšelis kūdikiams vadinasi, kur bibliotekose galima atsiimti?
Knygu startas https://lrkm.lrv.lt/lt/naujienos/knygu-starto-laukneseliai-visiems-lietuvos-naujagimiams
Vidija parašė:
Knygu startas https://lrkm.lrv.lt/lt/naujienos/knygu-starto-laukneseliai-visiems-lietuvos-naujagimiams
Ačiū!
saldainiuke parašė:
Tai pas jus jau normalei nelabai ir atsilieka👍🏼 o ar yra dar tokiu kaip mes kurie sedi nestabiliai? skiauzioja tik an pilvuku keturiom nesisistoja. Pergyvenu kad la…
Gal minimaliai ir atsiliekate.Bet matau,kad pas jus dvynukai?Gal anksčiau gimę?Nežinau istorijos visos,nes jei anksčiau gimė tai normalu,kad kažkiek atsiliekate.
O kaip kita raida?Gal reikėtų kažkiek padirbėti intensyviau su kineziterapeutais.
Bet patikėkit kai jau bus dideli,tai neatskirsim juk kuris motinos pieną valgė iki 3m.,kuris vaikščioti pradėjo tik 1,5m,o kuris kalbėti nuo 4m.
Maniškė jau kambarį pereina savom kojytėm be problemų.Bet ir mano pirmagimis jau 10mėn vaikščiojo.Juk vaikas vaikui nelygu.
siroma parašė:
Gal minimaliai ir atsiliekate.Bet matau,kad pas jus dvynukai?Gal anksčiau gimę?Nežinau istorijos visos,nes jei anksčiau gimė tai normalu,kad kažkiek atsiliekate.
…
34 savaiciu gime, dirbom su kineziterapeutais bet poto nustojom vazineti nes ligu prisivezam😔 Raida tai manau kita viskas ok, kartojau jau daug ka ir ploja rankytem ir ate ate daro, berniukas sako ate ate kai paprasai🙂 juokemes su vyru mergaites pirmas zodis ne mama o IF kai pamato telefona tai cia kazkas visa net dreba ir sako IF, sakom sako ifonas 😀😀😀
saldainiuke parašė:
34 savaiciu gime, dirbom su kineziterapeutais bet poto nustojom vazineti nes ligu prisivezam😔 Raida tai manau kita viskas ok, kartojau jau daug ka ir ploja rankytem…
Tai tada namuose galite pratimukus daryti tikrai,kad ligų negaudyt.
Su Gymnic kamuoliu yra daug stiprinančių pratimų ir vaikams patinka.Šiek tiek sustiprės,o tada jau nespėsit gaudyt😁🙈
siroma parašė:
Tai tada namuose galite pratimukus daryti tikrai,kad ligų negaudyt.
Su Gymnic kamuoliu yra daug stiprinančių pratimų ir vaikams patinka.Šiek tiek sust…
Mankstinames namie, ir masazuojames, su kamuoliu taip pat labai jiems patinka 🙂
Dar toks klausimas po kiek gramu kosyciu duodat?
Mamukaas parašė:
Svyra rankos. Pasakykit, kad ne vienos mano dama prie papo tik užmiega? Diena dar dar. Nu vakariniam miegui kitaip nesigauna. Ankščiau dar soskė pasėdavo. Dabar sos…
Jūs ne viena.. 😖
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai