Rodo parašė:
Gal priklauso kokioj jis padėty🤔 Vakar daug malėsi,šiandien visiška ramuma,nei karto.
Neisivaizduoju bet na nera kad jausciau daug tu judesiu viena antra ir viskas
Rodo parašė:
Gal priklauso kokioj jis padėty🤔 Vakar daug malėsi,šiandien visiška ramuma,nei karto.
Georginna parašė:
na aš toj pačioj savaitėj ir išvis nejaučiu dar, tai nemanau, kad čia kažkas nenormalaus mažai jų jausti![]()
Kiek jums savaičiu?
Mamyte 30 parašė:
O kurioj vietoj pas jus jaućiasi judesiai?
Man pirmi atrodė netoli bambos,o dabar visą laiką labai žemai,papilvėj😊 Ar čia viskas normalu?
O aš tai geriu nerealiai daug vandens nes gyditoja pasakė kad vandenu mažoka. Tikiuosi vanduo padės. Gerdavau ir anksčiau nemažai man atrodo o dabar stengiuosi apie 4l ir daugiau. Tikiuosi magnis padės gimdai pakilti, nes vargina dubens tas spaudimas.
Tik per echoskopa kai parodė man vaikutį jis visai nejudėjo. Sako va širdelė plaka. Bet dabar vis pagalvoju kad kodėl jis nekrutejo. Gal kad gimdos tonusas padidėjęs. O ir judesių nejaučiu. Būtų daug ramiau jei vis pajausčiau kad kruta 😊
Aš su pirmu nėštumu priaugau beveik 30 kg.
Po pusės metų visi buvo nukritę savaime be jokių dietų. Dabar turiu +9. Norėčiau, kad būtų mažiau, nes tada lengviau kvėpuot, judėt. Deja, kaip ir praeitą, taip ir šį nėštumą svoris auga be jokių "pasilepinimų", o tiesiog valgant tam, kad nevemčiau, kad taip nepykintų. Ačiū dievui, jau gerėja, jau mažiau pykina ir vemiu tik kas antra diena. Ginekologė dėl svorio nieko nesakė. Manau, labai primityvu išvis yra gėdint nėščiąsias dėl svorio, kai nežinai per kokią ugnį jos eina. Juk ne šiaip sau iš linksmumo tas svoris auga ar krenta. Tai yra atspindys to, kokius išbandymus gavo organizmas nėštumo metu. Tuo labiau, kad dauguma moterų iki nėštumo ir po jo - prisižiūrinčios, sveikos moterys.
Rodo parašė:
O kurioj vietoj pas jus jaućiasi judesiai?
Man pirmi atrodė netoli bambos,o dabar visą laiką labai žemai,papilvėj😊 Ar čia vis…
Pilvo apacioje kartais prie bambos siandiena kairej pusej pilvo apacioje sone pora bumsiuku sulaukiau ir viskas
babi parašė:
Sveikos būsimos mamytės. Aš su tokiu klausimu, dėl to galimybių paso, cia toms kurios nepasiskiepijusios, ar kuri daretes ta neščiuju nemokama pgr testą? Ar gavot g…
Aš darausi pgr. Galimybių paso nėščiosios negauna, jos gauna tik pgr atsakymą. Su juo einate ir rodote visur. 72 val. galioja nuo mėginio paėmimo. Paėmimo punkte turėsite parodyti ir nėščiosios kortelę.
neskiuke parašė:
Ačiu ir jums stiprybės . Aš tikiuosi per šventes galėsiu pavalgyti normaliai ,nes jau norisi kaško kito ...
Aš tai naktimis sapnuoju kaip sočiai ir skaniai valgau. Pabundu ryte ir sakau nu va tikrai reikia noriu jau. Nusileidžiu į virtuvę atsidarau šaldytuvą ir begu jau į wc vemti... 😁 Tada sakau, nu gal ne šian, gal ryt pavyks...
ponia.gandriene parašė:
Aš su pirmu nėštumu priaugau beveik 30 kg.Po pusės metų visi buvo nukritę savaime be jokių dietų. Dabar turiu +9. Norėčiau, kad būtų mažiau, nes tada lengviau k…
Bet jūs valgot su noru, ta prasme jums skanu, norisi... Ar valgot tik per prievartą kad nepykintu...
Nes aš vemiu ir pykina lb, bet mane vimdo nuo maisto vaizdo ir kad ji turiu įsidėti į burną. Nesvarbu kas tai būtų ar kiaušinis ar apelsinas...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai