Lololuk parašė:
Sveikos. Gal jau turite, naudojate, ar domėjotės nešioklėmis? Ar svarbi medžiaga, tinkliukas ar medžiaginė? Ar praktiškai nesijaučia didelis skirtumas?
Mes turim tula explore
Lololuk parašė:
Sveikos. Gal jau turite, naudojate, ar domėjotės nešioklėmis? Ar svarbi medžiaga, tinkliukas ar medžiaginė? Ar praktiškai nesijaučia didelis skirtumas?
Mes turim tula explore
Alnija parašė:
O kaip jum sekasi grįžti į formas savo po gimdymo? 🫣
Pas mane antras CP buvo, keli kilogramai extra buvo likę po pirmo, dabar sveriu tiek kiek prieš gimdymą, tačiau pilvelis dar likęs ir nemažas , nežinau ką daryti reikes 😅🙈😱
Alnija parašė:
Svoris nukrito, pilvas susitraukė, bet pilvo oda tokia minkštoka. Gal radote kokių priemonių tam? Ar procedūrų? O gal čia jau nieko nepakeisiu, tiesiog susidraugauti teks😎
Alnija parašė:
Kelios savaitės kai svoris nustojęs kristi, dar negrįžau į priešgimdyvinį svorį, o ir pilvelis dar pūpso
po CPO nebuvo galima užsiimti sportais..o dabar vis pagalvoju, kad kažko imtis reikėtų. Bet kai vaikelis nemažai ant rankų prabūna, tai visa energija tam atiduodama.
Alnija parašė:
Aš po dvynuku ir cezario , pilvas man dingo per savaite neisivaizduoju kaip taip greitai susitraukė, priaugau 21kg, numečiau 27kg. Dėl pilvo palauksiu 1 metus , ir žiūrėsiu kaip bus situacija , nes greičiausiai reikės plastikos. Labai daug įplišimų, ir manau negyvos odos. O gal kažkas kažka esate girdėje apie kompensavimą dėl plastikos po gimdymo? 🙂
Širdelės parašė:
Aš po dvynuku ir cezario , pilvas man dingo per savaite neisivaizduoju kaip taip greitai susitraukė, priaugau 21kg, numečiau 27kg. Dėl pilvo palauksiu 1 metus , ir …
Galimas kompensavimas, jeigu yra išsiskyrę tiesieji raumenys - diastazė. Galima pasitikrinti pačioms atliekant tam tikrus pratimus
Širdelės parašė:
Aš po dvynuku ir cezario , pilvas man dingo per savaite neisivaizduoju kaip taip greitai susitraukė, priaugau 21kg, numečiau 27kg. Dėl pilvo palauksiu 1 metus , ir …
Oho, tikrai mistika, kad taip nukrito svoris 🙂 as irgi po dvynuku su CP, priaugau 20, siai dienai nukrito 17. Bet man labai didele diastaze, bandau tvarkytis pratimu pagalba, bet vilties mazai. Zinau, kad kompensuoja diastaze, taciau apie plastika neteko girdeti 🙂
x_karamele_x parašė:
Sveikos, kaip reikalai su kudikiu miegeliu nakti? Pas mus tragedija kazkokia🤦🏼♀️
Pas mus jau kelios dienos tęsiai miegojimai nuo 21.00h iki pat ryto 10h. Net nenori keltis valgyt, per ta laika, tai bandau prabudinti ir tai sunkiai sekasi. Tai nežinau ar čia gerai , kad 2mėn kūdikis taip elgiasi. Bet atsikėlės nėra vangus..
mergyte21 parašė:
Pas mus jau kelios dienos tęsiai miegojimai nuo 21.00h iki pat ryto 10h. Net nenori keltis valgyt, per ta laika, tai bandau prabudinti ir tai sunkiai sekasi. Tai ne…
Mano irgi naktį miega nuo 21h iki 7h, naktį prabunda pats pora kartų pienelio, bet patraukia kokia 3 min , prisiglaudžia prie krūties ir toliau miega, bet mums stipri sloga dabar yra 🙈 jei ne sloga tai manyčiau irgi visa naktį ramiai išmiegotų
Tačiau dieną jis labai mėgsta būdrauti, max pamiega 40min jau čia ilgiausiai
Trumpai dienomis labai miega 🙈
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai