Pukiss parašė:
O jus prg tikrinotes, gal dėl jo stygiaus teolioja🤔
As naudoju pgr, ryte ir vakare i maksti. Gal, jei neprasides dar mm, ir diena desiuos papildomai.
Pukiss parašė:
O jus prg tikrinotes, gal dėl jo stygiaus teolioja🤔
As naudoju pgr, ryte ir vakare i maksti. Gal, jei neprasides dar mm, ir diena desiuos papildomai.
AsSaSG parašė:
Man prieš savaitę buvo kad galvojau kad man mm atėjo anksčiau nei kad priklauso.. Preita sekmadienį taip normaliai atrodo nusileido tamsaus kraujo, ir nuo pirmadienio tepliot pradejo, tada pirmą neryšku vaiduokliuka pamačiau... Tai tikėkit kad viskas bus gerai🙏
Pukiss parašė:
Man prieš savaitę buvo kad galvojau kad man mm atėjo anksčiau nei kad priklauso.. Preita sekmadienį taip normaliai atrodo nusileido tamsaus kraujo, ir nuo pirmadien…
EDITAMAK parašė:
Sveikos merginos🤗kokius testus jūs darotes? praeitą mėn nepavyko
mums,tikiuosi ši mėn bus užkibę,nors kolkas jokių požymių nejaučiu, apart padidėju…
Aš dariau iš gandro lab ir bitutes
AsSaSG parašė:
Ba mano testai:
Geriausiai kraujas parodytu
Ok1ukas parašė:
Geriausiai kraujas parodytu
Ne Lietuvoj esu. Grisiu tik liepos 2.
AsSaSG parašė:
Deja, beda mano zirniukas... teplioja vis stipriau.. mm ryt/poryt, tai vat ir bus...
Na, nebūtinai jis bėga Man pradžioje daug tepliojo, o apskritai ir vėliau. Paskutinis tepliojimas buvo kelios sav. Iki gimdymo. Nieko nedariau, nieko negeriau, pas gydytojus nebegau, lovoje negulejau. Pats sklandžiausias nėštumas, lengvas natūralus gimdymas ir sveika dukrytė
AsSaSG parašė:
Ne Lietuvoj esu. Grisiu tik liepos 2.
Supratau
Netipiška parašė:
Na, nebūtinai jis bėgaMan pradžioje daug tepliojo, o apskritai ir vėliau. Paskutinis tepliojimas buvo kelios sav. Iki gimdymo. Nieko nedariau, nieko negeriau, p…
Nuuu, ziuresim..
As po dvieju nestumu ir abu nesivyste, tai man kraujavimas tik su vienu asocijuojasi.
Liudna, bet nepanikuoju, nestresuoju.
Ok1ukas parašė:
Aš dariau iš gandro lab ir bitutes![]()
Bitutes yra apgavikes kiek girdėjau 🤭