Luka Smale parašė:
Normalu. Maniske budama 1 savaites nesitustino 2 paras. Net skambinau i Santariskes. Sake, svarbiaisia 7 slapias saiskelnes surenkam
Dabar žinokis uosve sako nenormalu, kiti kad normalu ot tai tau😄
Luka Smale parašė:
Normalu. Maniske budama 1 savaites nesitustino 2 paras. Net skambinau i Santariskes. Sake, svarbiaisia 7 slapias saiskelnes surenkam
Nestuke123 parašė:
Jei Jus is Vilniaus, pasiskambinkite, mane tikrai nuramino ir profesionaliai pakonsultavo jauna gydytoja.
Santariškių priimamasis ( II-sis priėmimo-skubios pagalbos poskyris, ten yra neonatologų) +370 656 69 951, gali pasikonsultuoti telefonu
asTokia1990 <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2024-geguzes-me
Gin____ parašė:
Kam po gimdymo sutino pėdos, kaip tvarkėtės?Niekaip, praėjo savaime per 1.5 savaitės
asTokia1990 parašė:
man link uzpakalio atrodo toks gumbas, bet dabar atsiguliau ir isidejau toki maiseli su ledais gal kiek palengves ir tinimas praeis
Manęs nei kirpo nei siuvo bet irgi atsirado šalia išangės guzelis ,nesuprantu iš kur , mano daktare atostogauja tai teks laukti :/
Nestuke123 parašė:
Kokius vitaminus geriat po nestumo?
As tik zuvu taukus, bet siandien pradejau gelezi ir vitD. Nes bijau, kad del miego ir poilsio trukumo gali pradeti ligos kabintis, siandien pradejo gerkle persteti :/
Nestuke123 parašė:
Kokius vitaminus geriat po nestumo?
Aš nieko visai....
Bet gerai čia priminet, reiktų sugert pabaigt gal tuos nėštumo-zindymo. Kur nesugebejau 30 tablečių sugert per nėštumą 😂
Rere parašė:
Kaip naujai iskeptoms mamytems su svoriu?
Greit krenta? Daug liko numesti?
Šiandien 2sav mažylei liko 4kg iš 18🤭
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai