mocaprice23 parašė:
Kas kiek laiko tuštinasi jūsų mažyliai? Ir dar įdomu ar naudojat vystymo lentas? Iki kada žadat naudoti? Maniškis su savo ilgom kojom jau kartais padaužo stalą nes …
Vis dar po kiekvieno valgio, įskaitant naktį 😬🫠
mocaprice23 parašė:
Kas kiek laiko tuštinasi jūsų mažyliai? Ir dar įdomu ar naudojat vystymo lentas? Iki kada žadat naudoti? Maniškis su savo ilgom kojom jau kartais padaužo stalą nes …
Quaesitoria parašė:
Nu va, mano irgi dažnokai, 2-3 kartus per dieną, ir kartais naktį būna boom 🧨 O skaičiau kad MP maitininami rečiau tuštinasi, galvoju kas ne taip 🥲
mocaprice23 parašė:
Nu va, mano irgi dažnokai, 2-3 kartus per dieną, ir kartais naktį būna boom 🧨 O skaičiau kad MP maitininami rečiau tuštinasi, galvoju kas ne taip 🥲
Maniske vien tik MP gauna ir 2-4 k tustinasi. Ryte labai daznai 6 val kaip laikrodukas
Gretdream parašė:
Sveikos, kurios jau paskiepijot savo mazylius su meningokoko skiepu, kaip regavo ar buvi temperatura ar dejot zvakutes kas kazkiek laiko?☺️
Dėjau prieš skiepą žvakutę. Vakare sukilo temp 38.5°C tai dėjau dar vieną žvakutę. Temp laikėsi 37.5 iki kitos dienos vakaro. Bet žvakučių daugiau nebe dėjau.
Šiandien su mažiuke apsilankėme pas gyd 3mėn proga. Panelė užaugo iki 65cm ir 7kg 😊 valgo MP, tuštinasi kartais ir iki 5 kartų per parą. Bet nieko blogo tame nematau, nes mažylė rami, linksma, judri ir puikiai auga. Šio skiepo atsisakiau kaip ir roto. Dar svarstau apie MMR. Visais kitais skiepysim kaip ir pirmus du vaikučius.
Dzanela parašė:
Dėjau prieš skiepą žvakutę. Vakare sukilo temp 38.5°C tai dėjau dar vieną žvakutę. Temp laikėsi 37.5 iki kitos dienos vakaro. Bet žvakučių daugiau nebe dėjau.…
Paracetamolio žvakutę?
Sveikos, ar nesate susidūrusios, kad ant kūdikio galvytės atsirastų toks tarsi gūziukas-iškilimas po oda, kuris atrodo minkštas, tarsi pripildytas skysčio (bet ne momenėlio dalyje)? Vakar buvom pas daktarus, tai nieko nepasakė, kas galėtų būti, maždaug stebėti ir jei padidėtų, tada kreiptis vėl. Padarė kraujo tyrimus, jie geri...Vaikas elgiasi normaliai, guvus, linksmas, valgo gerai, bet man vistiek neramu...Buvom pas du skirtingus gyd., bet nelabai panašu kad jie yra susidūrę su tokiu dalyku...
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, ar nesate susidūrusios, kad ant kūdikio galvytės atsirastų toks tarsi gūziukas-iškilimas po oda, kuris atrodo minkštas, tarsi pripildytas skysčio (bet ne m…
Mes turejom hematoma, tiksliau kefalohematoma. Buna gimdant nuo spaudimo, bet mano atveju po cezario. Galvytes gale, žemiau pakausio. Tai kazkur per menesi isnyko 🙂
AgnėVas parašė:
Mes turejom hematoma, tiksliau kefalohematoma. Buna gimdant nuo spaudimo, bet mano atveju po cezario. Galvytes gale, žemiau pakausio. Tai kazkur per menesi isnyko 🙂…
O kada atsirado? Mūsų irgi po cp, bet atsirado tik vakar (mažyliui du mėnesiai), maždaug toje vietoje, kur būna plaukiukų sūkurys ant pakaušio...Irgi buvo toks minkštas iškilimas, kaip kokia skysčio pagalvėlė (sunku apibūdinti normaliai)🤔
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, ar nesate susidūrusios, kad ant kūdikio galvytės atsirastų toks tarsi gūziukas-iškilimas po oda, kuris atrodo minkštas, tarsi pripildytas skysčio (bet ne m…
Jei ant galvytės toje vietoje plaukai nėra labai vešlūs, galbūt išeitų atlikti echoskopiją ir pažiūrėtų bent į ką panašus turinys. Skystis, riebalinis audinys ir pan. Taip pat prašyčiau siuntimo atlikti bent galvos rentgeną. Gerybinis darinys nebūtų pažeidęs kaulo. Geriau manau išsiaiškinti anksčiau ir ramiai gyventi, bent žinant kad gerybinis darinukas.