ugnestu parašė:
Sveikos gal turite kineziterapeuto rekomendaciju Kaune? Gal kas i namus atvyksta?
Poliklinikoj centro keizeriene.
ugnestu parašė:
Sveikos gal turite kineziterapeuto rekomendaciju Kaune? Gal kas i namus atvyksta?
Poliklinikoj centro keizeriene.
Paulina33 parašė:
sveikos. Koks čia gali būti bėrimas?
Panašu į prakaitinę
Paulina33 parašė:
Paulina33 parašė:
O nugaroje ir sprando srityje turite? Man panašu irgi į pakaitinę, turėtų būti išberta kur daugiausiai liečiate mažylį, jeigu tik priekyje - tai nebus prakaitinė
kramtoske1418 parašė:
O nugaroje ir sprando srityje turite? Man panašu irgi į pakaitinę, turėtų būti išberta kur daugiausiai liečiate mažylį, jeigu tik priekyje - tai nebus prakaitinė…
Turim nugaroje, ant sprando.
Paulina33 parašė:
Pas mus buvo lygiai tas pats, ir dar mazyle labai stipriai kasesi tas vietas tai ausytes net istyno nuo kasymosi, padejo tik sis kremas, tikrai labai rekomenduoju po keliu dienu veidelis liko baltas ir grazus 🙂
Nestuke2 parašė:
Pas mus buvo lygiai tas pats, ir dar mazyle labai stipriai kasesi tas vietas tai ausytes net istyno nuo kasymosi, padejo tik sis kremas, tikrai labai rekomenduoju p…
Na mums po valgymo suintensyvėja. Maitinu mp ir sušyla nuo manęs ir viskas iškarto išberta būna. Net nežinau kaip maitinti, kad nebertų, net nuoga maitinu tik su sauskelnėmis, bet vistiek sukaista. O kur pirkote tą kremuką, nes žiūriu internete jo niekur nėra...
Paulina33 parašė:
Na mums po valgymo suintensyvėja. Maitinu mp ir sušyla nuo manęs ir viskas iškarto išberta būna. Net nežinau kaip maitinti, kad nebertų, net nuoga maitinu tik su sa…
Pirkau camelijos vaistineja, jis brangesnis bet man labai patinka, isbandykite gal tikrai vaikeliui pades 🙂
Nestuke2 parašė:
Pirkau camelijos vaistineja, jis brangesnis bet man labai patinka, isbandykite gal tikrai vaikeliui pades 🙂
Na bandysiu vietoje ieškoti,nes internetu išparduota visur
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai