Suninthesea parašė:
Sveikos, vakar ir aš pasidariau testą vakare, parodė dvi juosteles! Vėl pavyko iš pirmo ciklo kaip ir su pirmagimiu, labai džiaugiamės! iš tiesų nežinau ar jungtis …
Sveikinimai!🤰❤️❤️kada buvo MM?
Suninthesea parašė:
Sveikos, vakar ir aš pasidariau testą vakare, parodė dvi juosteles! Vėl pavyko iš pirmo ciklo kaip ir su pirmagimiu, labai džiaugiamės! iš tiesų nežinau ar jungtis …
Sveikinimai!🤰❤️❤️kada buvo MM?
Taniush parašė:
Iki mm dar dvi dienos, siandien pasidariau tyrimus, prg man atrodo geras 63,11 o hcg tik 63,2 ar neper mazas? 🤔🤔 nuo ryto maudzia pilva pastoviai 🙈
Sakyčiau ir aš kad per mažas🙈🙃
Odetux parašė:
Sveikinimai!🤰❤️❤️kada buvo MM?![]()
Rugsėjo 15, bet pas mane ciklas 34-38 dienos svyruoja 😊
Suninthesea parašė:
Aš dariausi prieš 2 dienas vakare neiškentusi, tai parodė nelabai ryškią juostelę, šiandien ryte pakartojau tai jau žymio ryškiau 😊
Kada jusu mm diena? Labai ryskus jau 🌸
Taniush parašė:
Kada jusu mm diena? Labai ryskus jau 🌸
Mano ciklas nereguliarus, tai sunku apskaiciuoti kada numatomos mm. Dažniausiai ciklas trunka 34-38 dienas, dabar yra 35 ciklo diena 😊
Paaa123 parašė:
Ar matot ka nors ?
Mm nėra labai reguliarios.. šiaip turėjo būti 13-14d gal būt ir vėliau gali prasi…
O kaip jums paciai, ar matosi kas? Per goto nelabai kas 🤔 bet jei savaite veluoja mm, gal turetu but ryskiau 🤔🤔🤔
Taniush parašė:
O kaip jums paciai, ar matosi kas? Per goto nelabai kas 🤔 bet jei savaite veluoja mm, gal turetu but ryskiau 🤔🤔🤔
Nu nežinau matau 😅
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai