Noriu123 parašė:
Maloni gydytoja, jauna, viską paaiškino. Pagal svorį didesnė mažylė , paskyrė 36 savaičių vizitui, spręs dėl gimdymo datos☺️
Mano irgi didele. Ir galvoju gal vel nustatys nauja gimimo data
Noriu123 parašė:
Maloni gydytoja, jauna, viską paaiškino. Pagal svorį didesnė mažylė , paskyrė 36 savaičių vizitui, spręs dėl gimdymo datos☺️
Mano irgi didele. Ir galvoju gal vel nustatys nauja gimimo data
Noriu123 parašė:
Kam GD ir jau buvote 3lygio ginekologo konsultacijoje, kaip sekėsi? Ar paskyrė ankstyvesne gimdymo datą ar laukti kol prasidės gimdymas natūraliai? 🤗
GD su dieta be insulino...jeigu gimdymas neprasidės savaime, tai 40 sav.3 d.CP. Kūdikis sveria 2200 (34 sav.)
Lauu parašė:
GD su dieta be insulino...jeigu gimdymas neprasidės savaime, tai 40 sav.3 d.CP. Kūdikis sveria 2200 (34 sav.)
O mano 33+4 buvo 2,824.. irgi su dieta reguliuojuos ir vistiek auga greitai. Tai penktadieni idomu ka sakys Santariskese.. nes mano gine jau sake pas ja 25d diena ateiti ir tada ziures ar komisija rinks ir spres ka daryti..
Vasarinukee parašė:
Labutis visom, suėjo 37 savaitės kaip laukiuosi ir va dėl danties jaučiu viena pusė patino, tai noriu pas odontologus nueit bet bijau kad vaistai gali pakenkt juola…
Kreipkites i odontologus, kad ivertintu kokia situacija, jie zino kokius vaistus galima skirti, kokius ne.
Ar kam buvo rasta BGS?
praverkiau šiandien belekiek, gavau atsakyma teisigiamas, augimas ++++ labai gausiai.. suprantu, kad nieko nepadarysi, bet taip nesmagu.. jau žinau, kad kai tik atvažiuosiu i ligonine, iškart gausiu antibiotikų 😢 ar kam buvo su ankstesniais neštumais? Ar viskas ok buvo?
Garbanelle parašė:
Ar kam buvo rasta BGS?praverkiau šiandien belekiek, gavau atsakyma teisigiamas, augimas ++++ labai gausiai.. suprantu, kad nieko nepadarysi, bet taip nesmagu.. …
Man buvo su pirmu, tai tikrai ten gimdymo metu maziausiai rupejo, tiesiog suleido pora kartu tu vaistu per kateteri ir viskas. Kateteri vistiek gerai, kad state, nes ir skysciu po gimdymo palasino ir gelezies, tai tik i nauda
O gal kateteri visoms stato gimdancioms? Net nezinau sito
Bet tie antibiotikai tikrai niekuo nepasijaute.
Zuike parašė:
Sveikos merginosUžpuolė ponas hemarojus 🤦♀️ niekada nesu su tuo susidurusi, o dabar taip sunku ir vaikscioti ir sedeti, ir wc reikalai.. šakes 😞😞 patarkite ka …
Man geriausiai šaltalankių aliejus padeda 🙂 dar posterisan žvakutės, jeigu vidinis hemorojus, jei išorinis, geriausia tepaliukas 🙂 o šaltalankių aliejų naudoju taip: vatos diskeli suvilgau su šaltalankių aliejum, ir užsidedu ant to išlindusio mazgelio, dar įsidedu įklotą, kad neištepčiau apatinių 🙂 realiai žvakučių+šaltalankių kombinacija man sutvarkė viską per 2 dienas 🙂
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai