BožkeK parašė:
Man siandien kieteja siek tiek pilvas , atrodo sonus tempia....plius siandien pasirode baltos isskyros , skystos , bekvapes . Ar kam buna tokiu isskyru?
Būna ir tokių kaip jums, būna ir baltų tirštų. Ginekologė nieko nesakė
BožkeK parašė:
Man siandien kieteja siek tiek pilvas , atrodo sonus tempia....plius siandien pasirode baltos isskyros , skystos , bekvapes . Ar kam buna tokiu isskyru?
Būna ir tokių kaip jums, būna ir baltų tirštų. Ginekologė nieko nesakė
Tiuutea parašė:
Nedarbo išmoka baigiasi 02.15 o į dekretą 02.19 , skaičiau , kad jei gaunant nedarbo išmoką išleidžia į dekretą , kažkaip prasitęsia mokėjimas. Kaip sužaisti su tom…
O jum užt nepadėtų šiuo klausimu? Mano konsultantė visada pataria ką daryt, kad tik pinigus mokėtų 😁 gal koks biuletenis padėtų? Sunku ištikro ką patart, nes aš sėdžiu tik dėl psd 😅 man nko nkas nemoka 😁 tik pildau dar ale savarankiškos paieškos ataskaitas, kad tipo ten skambinausi, ten siunčiau cv 😂 iki tol, kol mane jau draus valstybė privalomu psd
Aidana parašė:
Nors man keistai atrodo kaip nedirbantį žmogų išleidžia į nedarbingumą. Juk logiškai mąstant jis ir taip neina į darbą. Taip ir skatina žmones ant pašalpų sėdėti (k…
Aš užt(bedarbė), bet man sakė jei tik kas imt biuletenį, nes nereikės atsiskaitinėt už tą laikotarpį. Man nkas nko nemoka 😁
Myta parašė:
Sveikos su gliukozei viskas super susitvarko organizmas , tik va hemoglobinas pakrites. Kokius naudojat gelezies vitaminus? Idomu kaip šitie? Ar kažkas naudojat?
Pas mane būdavo užrašyta ketonai +3, nes sakė matyt mažiau valgau.. o dėl hemoglobino, kai reguliariai duodavau kraują buvo vieną syk žemiau 130 pakritęs, tai sakė daryt metus pertrauką, gert geležį. Tai pigiausius papildus pirkau ir gėriau ir hematogenus valgiau ir po metų viskas tvarkoj. Jau gal treti metai kaip duodu(dbr nebeduodu) po to reikalo ir nėra nei karto buve žemiau 130
Tiuutea parašė:
Ar kurioms yra aukštas pulsas? Man spaudimas per žemas, o pulsas siekia 100 . Tai užrašė pas kardiologą , šiandien pirkau spaudimo matuoklį nes sakė tikrintis ir ra…
Mano pulsas kai Šeimos gydytoją matavo buvo 111, sako nu aukštas, bet tik tiek.
Mane neramina kad vaisiaus tonusas būna 157/166 tai irgi didokas, bet ginekologas irgi nieko nesakė(tiksliau pasakė koks yra toks jau) paklausus ar ne nedidelis tik stengėsi matuoti tol kol išmatavo mažiausia rodmeni ir tada tokį užrašė knygeleje
Mikimauzeris parašė:
Sveikos. O kaip jum su judesiais? Man kelios dienos judesiai silpni ir tik vakare apie 21 val. būna keli, visą dieną ramybė. Galvoju ar vaikas pozą pakeitė ar kažka…
Irgi kelios dienos labai rami ,I vakara siek tiek parodo gyvybes zenklu ir viskas .....o buvo dienu ,kad vos ne kas val duodavosi ten . Ir labai zemai pas mane ,net gaktikauli skauda ir tarpviete .
BožkeK parašė:
Panelyte jus cia nerekite ,ir stabdykite savo arklius ! Pries rasydama savo nepasitenkinima ,ziurekite kam ka rasote ....
Nu ir kam gi? Panelyte?! Juokinga, mes vienmetes.
Pikta ane, kai zmogus zinodamas raso faktais, o jus savo daktares zodzius. As nekomentuoju ko nezinau, arba tik manau taip, arba girdejau, kad kazkas kazkam taip sake. Tad neklaidinkit kitu mamyciu ipac pirmakarciu, kurios informacija geria, kaip kempines.
Brangios moterys, prašau nebesipykit 😊 neturit būt draugės, bet bent nesipykite viešai.. 😊 galite į pm pasirašyti ir ten pabaigt išsiaiškinti arba tiesiog priimkit faktą, kad kiekviena turim savo nuomonę ir viskas gerai, jei jos nesutampa. Mes juk žmonės, ne robotai 😁 nekelkit sau bereikalingo streso, geriau paleiskit pyktį ir tiek 😊 peace 😁
Gretuk parašė:
Gavau tokia atmintine, tai priespaskutinis punktas sako, kad vandeni gerti galima
Kaip keista, neprisimenu tokio tyrimo iš pirmų dviejų nėštumų 😳
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai