Ežiukėė parašė:
Mum sakė 120/130ml nuo 12/13dienos jau ir tada palaikyt tą normą jau
O iki kada ta noruma? Nes mum 5d bus menuo 🤔 kažkaip su antru vaiku tokiu klausimu nekilo , o jis tikrai buvo burbuliukas 🤷🏻♀️
Ežiukėė parašė:
Mum sakė 120/130ml nuo 12/13dienos jau ir tada palaikyt tą normą jau
O iki kada ta noruma? Nes mum 5d bus menuo 🤔 kažkaip su antru vaiku tokiu klausimu nekilo , o jis tikrai buvo burbuliukas 🤷🏻♀️
Sveikos paneles mums pusantro men , maitinau krutimi viskas ok . Valge kas 2-3h. O jau trecia diena ima kruti meta ,verkia,pykta ,paciulpia meto iki rekimo ....nesioju nuraminu vel duodu kruti vel tas pats , nakti zindo ok , diena buna irgi pavalgo kad viskas ok ,bet va du kartai dienoje kai uzeina isterija kazkokia ,daviau 60ml misinuko ,rami ramiausia ,užmiega miega 2-3h ...tada duodu krutine ,paima . Ir taip kariaujame ,nes lyg pieno yra o atsisako krutines ,jau pradedu stresuoti nes maitinti noriu . Max per para misinio suvalgo 90ml kita as maitinu . Ar cia gal suolis? Praeis ir vel ims krutine nrm
Sveikos 🙂
Siandien buvau pasitikrinti judesiuku ir pas tokia faina ginekologe papuoliau, tai taip viska issamiai suziurejo. Mano kaklelis jau 3cm atsiveres, bernuzelis dar nera pilnai isistates, o ir svoris nemazas pagal echo rodo 4,5kg 🫣🥴😬tai labai noriu tiketi, kad bus i mazesne puse ir nepasitvirtins prognozes😅dar kakleli taip uzkrutino gerai, kad gal ims ir uzsikurs veikla, kitu atveju pirmadieni guldo skatinimui 🙂
BožkeK parašė:
Sveikos paneles mums pusantro men , maitinau krutimi viskas ok . Valge kas 2-3h. O jau trecia diena ima kruti meta ,verkia,pykta ,paciulpia meto iki rekimo ....nesi…
Kruties streikas buna, pilvuko problemos . Beto jai maitinat krutim , buteliukas čiulptukas nedraugiškas žindymui. Po buteliuko ar čiulptuko gali nebeimti kruties. Jai pati norit maitinti tai galit savo nutraukta piena sumaitint su švirkštu , taurele . Prisijunkit i žindymo grupe feisbuke ten tikrai patars . Aš kai nemaitinu , išmanau tik tiek kiek prisiskaitau. Ten mamos su patirtim
BožkeK parašė:
Sveikos paneles mums pusantro men , maitinau krutimi viskas ok . Valge kas 2-3h. O jau trecia diena ima kruti meta ,verkia,pykta ,paciulpia meto iki rekimo ....nesi…
Dar pataria maitint prisnudusi diena , su white noise , ar ant kamuolio biški šokinėjant.
BožkeK parašė:
Gali būti augimo šuolis, gali būti, kad pyksta, nes kai gauna mišinuką būna lengviau ir nereikia "dirbti" prie krūties :)) tai tada streikuoja. Aš su pirmagimiu esu turėjus krūties streiką tris dienas. Padėdavo kai maitindavau vaikščiodama arba spiruokliuodama ant kamuolio. Galit ir jūs pamėginti ;))
Man VGN kai buvo gydytojas užėjęs klausė kaip sekasi maitinti, sakau labai neramiai valgo, spyriojasi, atrodo niekas ten nebėga. Tai klausė ar mišinio nedaviau, sakau ne, tai ir gerai sako, jei norit maitinti MP ir neduokit, nes tada visai tingės padirbėti, kad pienuko gamintųsi daugiau.
Masha parašė:
Ar maudėt pilnai savo atžalas grįžusios iš ligoninės, kol dar nebuvo nukritusi virkštelė? 🤔
Mums labai greit nukrito bambagyslė grižus namo turbūt antra diena ir maudėmės pilnai
Ar kuri nors yra susidūrusi su spenelių pienlige? Nes man iš niekur nieko pradėjo skaudėti kairį soenelį, ir paėmimas skaudus ir žindymui jautru...tai spėju, kad pienligė, pradėjau canesten tepti po maitinimo.. nes jei pas gyd tai tik kitą savaitę... pas mažylį lyg nematau apnašų, tik pienuko liežuvis..
Pas mus tokių pieno fabrikėlio patikrinimų irgi būna ypač vakarais, po skiepo tris dienas taip tikrino tiek pieno užsisakė kad rytais šlapia atsikeliu nes nesugeria įklotukai kiek prigamina. Bet ir buvo pana nesituštino 3 paras tai manau kad ir pilvuką skaudėjo . Dabar dvi dienas ramesnė nes ir reikalus atlikti pavyko. O pieno tiek kad net skauda
Tiuutea parašė:
Geras klausimas. Vyras AI paklausė, tai rašė, kad dviejų mėn kūdikiui 120-150ml kas 3val. Tai kaip suprantu jau po tiek pat daug maž ir valgys. Reikės daktarės pirmadieni paklaust 😅
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai