greis parašė:
Sveikos, padiskutuokime apie santykius su seneliais ir kitais artimesniais zmonemis. Mane labai vargina ir trikdo daug daznesni vizitai pas mus i svecius, santykiai…
Visa laikotarpi iki gimdymo turejau nuostabia anyta, žmogų kuri drasiai galejau vadint kazkuom salia mamos, rysys buvo labai artimas, jei ir ne visur nuomones sutapo,bet mokejom diskutuot nepirsdamos savo tiesų. Viskas pasikeite paskutinemis nestumo savaitemis. Suprantu, anyta neturejo dukros, anukiu, tai musu mergaitė jai svajota ir issvajota. Bet atsirado kaip cia pasakius.. toks savinimasis. Pradedant,tai kiek cia dar ilgai nesiosi,greiciau gimdyk mes su tuo ir anuo laukiam vaikelio. 😳 Gimus uz keliu val atvaziavo i ligonine, jauciaus kaip manes nebutu palatoj 😄 su savo sunum kalbejos,o as tokia tarpkitko. Poto tik ji gali nuraminti,tik ji tinkamai panesioti,uzmigdyti. Ji geriausiai zino kaip ja augint,maitint, ka vaikas megsta ir ko ne, dukryteje ieskojimas savo gimines bruožų, ne tai kad 'kaip primena mano sunu' ne... Visi albumu traukimai,kad paziurek i ta proproseneli ir ta teta penktos kartos. O va akys kaip tecio vienas prie vieno.. (dukryte melynake, vyras ryskiai zaliom akim) viskas jau iki tokio lygio, kad prie vyro nieko nesako, zino kokia vyro reakcija butu. O va man daznai pakomentuoja arba jei mato pvz kad migdau,duok as ja uzmikdysiu, pas mane ji nurims. Ir nesvarbu, kad vaikas verkia, kai jau sakau duokit nuramint vaika, gaunasi va ant ranku pripratinot 😄. Pas gydytoju labai nori vaziuot kartu motyvuodama,o jei reiks nuramint? Aūū, o kas as? Ne dukrytes mama?pirmo vaiko neuzsiauginau? Igudziu neturiu? Jei kazkur pasakau ne, pvz kad vaziuosim pas gydytoju dviese su dukryte,bando dar mano vyro perklaust,o gal reikia jos? Nes nu, o jei nesusitvarkys? Vyrui grizus po menesio i darba skambino su klausimu : x isejo i darbą ane? Susitvarkai su vaiku? As galiu atvažiuoti. Maniau nori pagelbet, dakau tai nesitrukdykit viskas gerai. Skambina vyrui, o ji susitvarkys su vaiku? Tu juk darbe. 😄 Skaudina,kad turejom toki grazu rysi,o dabar kazkokia siena savo elgesiu pastate. Noriu jog vaikas bendrautu su seneliais, bet tas bandymas vaikui atstot mama, jau nebejuokingas.. o kur dar komentarai kokia mama bliga skaniai valgyt dar neduoda tik papa.. issiliejau mamytes..