Kinder parašė:
Siulau bendrauti uždaroj vasarinukų grupej
Gal galite ir mane pridėti? Esu kovinukuose, bet terminas vasario galas kovo pirmos dienos
Kinder parašė:
Siulau bendrauti uždaroj vasarinukų grupej
Gal galite ir mane pridėti? Esu kovinukuose, bet terminas vasario galas kovo pirmos dienos
pukute1994 parašė:
Svekos norejau pasiklausti man daktarai pasake gimdimo terminas 4 per Tevų darželio skaiciavimo programėle paskaiciavo vasario 8d bet dar vis nepagimdau o kaip jums…
Su pirmagime po termino dienos dar +10 dienu buvau neščia
Kulverstuka parašė:
Su pirmagime po termino dienos dar +10 dienu buvau neščia![]()
ilgiausiai nuo termino dienos, kaip suprantu galima isvaikscioti 14 d?
ar per tas dienas po termino kazkaip daugiau stebi?
Lindi parašė:
ilgiausiai nuo termino dienos, kaip suprantu galima isvaikscioti 14 d?
ar per tas dienas po termino kazkaip daugiau stebi?
Man termino diena biski lyg patepliojo, nuvažiavau pasitikrini ir gavosi, kad mane pagulde (jeigu būčiau labai sakiusi kad nenoriu gultis manau butu isleide namo, bet as nepriestaravau, jaučiu keistuolė pasirodžiau nes visos labai namo nori laukti ir nenori guleti ligonineje
) tai tas 10 dienu niekas ir nevyko, visai niekas. Tas stebejimas tai ryte vakare tonus pamatuodavau daugiau nieko
Tai manau iprasta praktika kad po termino dienos i dienos stacionara skiria/iraso ir kasdien atvaziuoji pasitiktinti tonusu tam tikra dienu skaiciu kiek jai gydymo istaiga leidzia nesioti.
Citrinute parašė:
Sveikisukuriau ir uzdara grupe, tik ji prie 2024m
Galite prideti mane?☺️
vvviktuolija parašė:
Mamytės,labukas. Sakykit prašau. Man 38+4. Kaklelis prasivėręs 3cm, ilgis kaklelio 1cm. Prieš savaitę buvo dar 3cm. Ką reiškia kai sutrumpėja?
Šiandien Kauno klinikose matavo kaklelį tai pat 3cm atsivėrimo ir 1cm ilgio, bet mane paleido namo 🤷♀️ nepasitiki stebėjimui 🙈
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
Tikiuosi trecias kartas nemelu…