Arogantiška parašė:
Panos, man vis susidaro gumbai leidimo vietoje. Kaitalioju tas vietas, išnyksta, bet paskui vėl atsiranda. Ar nieko baisaus?
Manau normalu. Ir mėlynių gi būna
Arogantiška parašė:
Panos, man vis susidaro gumbai leidimo vietoje. Kaitalioju tas vietas, išnyksta, bet paskui vėl atsiranda. Ar nieko baisaus?
Manau normalu. Ir mėlynių gi būna
Arogantiška parašė:
Gydytoja sakė nieko baisaus, galima tepti lioton geliu, pamasažuojant, taip greičiau pranyksta🙂
Arogantiška parašė:
Pabandykite leisti lėčiau, kad būtų laiko vaistui pasiskirstyti. Buvau radus internete tyrimą tarp mėlynių ir gumbų atsiradimo pacientams, kuriems seselės leido lėtai ir tų, kuriems įprastai. Man, kokiam 7 - 8 mėn, kai leistis vietos belieka mažiau ir jau daug dūrių, randų, būdavo išvis kaip atrodo oda atšoka ir vaistas pasiskirsto po oda, ne riebaluose, bet nieko tokio, pora dienų ir žymės išnykdavo.
Aš asmeniškai tepdavau Dr.Theiss kaulažolių tepalu. Niekur neradau nei indikacijų, kad tikrai galima nėščiosioms, nei kontraindikacijų, kad tikrai negalima, nors tikrai ieškojau - pati esu vaistininkė. Preparatas įregistruotas kaip kosmetika, bet man labai padėdavo išskirstyt mėlynes ir gumbus, kurie šiaip dar ir skausmingi
Arogantiška parašė:
Man taip pat jų būna ir labai daznai. Klausiau savo gydytojos, tai jos nuomone, nieko baisaus tikrai nera, siekiant isvengti guzeliu,galima pries leidziant vaistus tą vieta pavrsinti kelias minutes. Bet tiesa pasakius nepastebejau labai didelio pokycio. Vistiek afba melyne arba guzelis 😵💫
pura_vida parašė:
Merginos, geriu aspiriną ir vakar taip anksti smigau, kad pamiršau vakare išgerti... nieko tokio, dvigubai negerti? Geriu profilaktiškai (ginei nurodžius) bandant p…
Nieko tokio. Aspirinss ilgalaikio poveikio, gydytoja buvo sakiusi, kad maždaug dvi savaites jo poveikis būna🙂
justeklp parašė:
Nieko tokio. Aspirinss ilgalaikio poveikio, gydytoja buvo sakiusi, kad maždaug dvi savaites jo poveikis būna🙂
Ačiūūū! 🙏
Labas vakaras😉leidžiuosi hepariną-Inhixa 2000,pradžioje susileidus kokia pusę minutėlės jausdavau lyg graužimą, kol vaistukai pasiskirsto... Dabar dvi paskutines dienas susileidžiu ir jokio skausmo (nėra mėlynių ar kraujo, lyg vaistai atgal neišbėga) -gal kažkaip ne taip pradėjau leist ir tie vaistai neveikia, kad nieko nejaučiu? Ar tiesiog priprato organizmas? Gal kuriai taip yra buvę🙂
Gile1983 parašė:
Labas vakaras😉leidžiuosi hepariną-Inhixa 2000,pradžioje susileidus kokia pusę minutėlės jausdavau lyg graužimą, kol vaistukai pasiskirsto... Dabar dvi paskutines di…
Nu aš leidžiuos frexi, vieną kartą paniežti, kitą kartą pagraužia, kitais kartais nieko. Tai kažkaip net nesureikšminu
Sveikos. Šiandien pradėjau leistis Zibor, prieš leidžiant peržiūrėjau daug video kaip leistis. Bet man pasirodė labai sunku suimti odą bambos srityje, esu kūda, pilvo oda įsitempusi, susileidimas buvo gan skaudus. Ar čia normalu? Ar galima ieškoti tos laisvesnės odos šonuose? Kiek laiko po leidimo dar gali jaustis skausmas?