2024.12.24 14:05 (prieš 1 m.)
robertabubelyte parašė:
Sveiki
sveikinu susilaukus vaikelio, aukite sveiki 🥰
Na man reikėjo atvykti apie pietus,o kitą rytą darė cpo. Šiaip man pasisekė,kad buvau pirma,nes tą dieną vėliau sukrito pakankamai daug gimdymų ir operacijų. Vakarienės negavau (nes 12 val ar pan) patartina nevalgyti kieto maisto.
Reikia sau turėti tik pampersą (uždeda po operacijos). Ir vaikui rūbelius, kepurę,kojines. Specialius rūbus duoda,vėliau tik kai jau jusit kojas - persirengsit savus.
Vyras operacijos metu laukė kitoj patalpoj netoli. Vaiką man tik parodė kelias sekundes (kitom uždeda ant krūtinės,bet čia gal priklauso nuo moters būklės) ir išnešė matuot,svert. Vėliau atidavė vyrui. Kai susiuvo mane,nuvežė į pooperacinę palatą. Ten iškart atėjo parodyt kaip žindyt. Vėliau išvežė į palatą.
Aš tik atvažiavus į gimdymo namus prašiau mokamos palatos, kurią iškart gavau. Reik registratūroje iškart sakyt. Šiaip man siūlė vieną naktį bendroj pabūti,bet nenorėjau.
Ai,dar būtina turėti šlepetes. Ir jums,ir vyrui. Mes dar turėjome ir mano mamai,kuri mus lankė. Jei neturėsit,tai galima antbačius nusipirkt iš aparato arba teks basom būti.