Caramelee parašė:
Na kazkokia cia nesamone su tom zinutem, nes tikrai ir pries Kaledas cia visos guodemes kaip nelaukiam vizitu, ir siais metais tikrai buvo rasyta is kitu nariu puse…
Yra dar uždara tema, ten turbūt anksčiau buvo rašyta
Caramelee parašė:
Na kazkokia cia nesamone su tom zinutem, nes tikrai ir pries Kaledas cia visos guodemes kaip nelaukiam vizitu, ir siais metais tikrai buvo rasyta is kitu nariu puse…
Yra dar uždara tema, ten turbūt anksčiau buvo rašyta
Rudaduda parašė:
Yra dar uždara tema, ten turbūt anksčiau buvo rašyta![]()
Tai iseina, kad mane is ten ismete? Nes, vadinasi, apie ta tema ir kalbu.
Caramelee parašė:
Tai iseina, kad mane is ten ismete? Nes, vadinasi, apie ta tema ir kalbu.
Senos uždaros grupės nebėra, adminė visas išmetė https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/forumo-meduzos/page/82
Dėl to sukūriau naują grupę https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/anyta-velnio-pramanyta-2
__Fėja__ parašė:
Senos uždaros grupės nebėra, adminė visas išmetė https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/forumo-meduzos/page/82
O kam kurti grupę, kai yra tiesiog forumo tema? Va čia? 🤔
B3auty parašė:
O kam kurti grupę, kai yra tiesiog forumo tema? Va čia? 🤔
Atviroje temoje atsirasdavo tokių, kurios nesupranta ir mėgsta paburbuliuoti
Yra buvę atvejų, kai atsiranda pažįstamų ir 'išneša" už forumo ribų...
Rudaduda parašė:
Atviroje temoje atsirasdavo tokių, kurios nesupranta ir mėgsta paburbuliuotiYra buvę atvejų, kai atsiranda pažįstamų ir 'išneša" už forumo ribų...
Ai.. dėl tiek tai ir galvos sukt nereikia 😁
Rudaduda parašė:
Atviroje temoje atsirasdavo tokių, kurios nesupranta ir mėgsta paburbuliuotiYra buvę atvejų, kai atsiranda pažįstamų ir 'išneša" už forumo ribų...
Uzdara grupe neapsaugo nuo to, kad joje zmones vieni kitus atpazins ir isnes info i realu gyvenima. O kas liecia paburbuliavima, tai kartais sveika isgirsti ir kitokia nuomone, nes ir sioje temoje salia tikrai labai sudetingu atveju, buvo ir komisku, kai nares skundesi anytomis, kad jos ne taip supakuoja dovanas anukams. Tai tokiu atveju kitokia nuomone samoningam zmogui padeda i save pamatyti is sono ir atsirinkti dalykus.
Skaičiau komentarus apie vyro pusės senelius ir ryšio nebuvimą su vaikais, o pas mane yra kardinaliai priešinga situacija. Mūsų santykiai su uošviais pagarbūs ir gražūs, nors aš anytai niekada neskambinu. Ji man taip pat. Ji su mano vyru susiskambina kas dvi savaites ir apie viską pasikalba. Apie mane niekada nėra pasakiusi jokio blogo žodžio ar kaip nors kitaip parodžiusi, kad neįtinku. Aš taip pat. Labai gerbiu vyro tėvus.
Dukros taipogi senelius labai myli. Vyresnioji ištįsas vasaras nori leisti pas juos kaime.
O su mano tėvais priešinga situacija... Mano mama prieš daugiau nei 5 metus mane ir seserį visur užblokavo ir nuo mūsų atsiribojo (gyvena užsienyje). Kaip suprantu, tokiu būdu siekė mus "paauklėti". Buvo per tą laiką kelis kartus grįžusi į LT, tačiau mes apie tai sužinodavome po visko iš aplinkinių. Per nebendravimo metus mes su sese ir po antrą vaiką pasigimdėm, aš jau ir trečio laukiu.
Tai mama yra pareiškusi, kad jai antros anūkės neegzistuoja, nes ji ju nėra mačiusi. Ir baisia piktinasi, kad nuo jos "slepiame" tas anūkes, kurias ji pripažįsta. Anot mamos, tai mes su sese turime rodyti iniciatyvą ir stengtis, kad anükės bendrautų su močiute
nors aš vis dar soc tinkluose ir whatsape uzblokuota, o mano vyras išmestas iš jos soc tinklų
Šitą visą info apie jos požiūri į situaciją taip pat išgirstame iš aplinkinių žmonių.
laumės_žirgas parašė:
Skaičiau komentarus apie vyro pusės senelius ir ryšio nebuvimą su vaikais, o pas mane yra kardinaliai priešinga situacija. Mūsų santykiai su uošviais pagarbūs ir gr…
Sunki jusu situacija. Kaip mama, neisivaizduoju, uz ka galeciau nutraukti rysi ir bendravima su savo vaiku savo pacios iniciatyva. Mano santykiai su tevais irgi sudetingi. Bet bendraujame, daznai lankome. Matau, kad anuka mano tevai myli, taciau man nepatinka tai, kaip jie suvokia ji. O suvokia taip, kaip savo vaikus kazkada suvoke maziukus - durniuka, kuris turi buti paklusnus, o jei jiems nepatogiai elgiasi, tuomet jau jis blogas. Tai diegiu vaikui meile seneliams, stengiuosi, kad jie kurtu rysi, taciau ilgesniam laikui savo trimecio seneliams nepalieku, nepasitikiu jais ir ju sprendimais.
O su vyro tevais santykiai tikrai labai geri. Neplepam su anyta telefonu, taciau susitikus visuomet siltai pabendraujame, o anuka jie dievina. Ir zinau, kad savo vaikus augino kitaip, negu augino mano tevai mane. Del to ir pasitikejimo daugiau.
Bet kad ir kokie demonai mano praeityje ir santykiuose su tevais slypejo, vis tiek dziaugiuosi juos turedama ir neisisivaizduoju, las turetu nutikti, kad uzblokuotu ir ignoruotu tiek savo vaikus, tiek anukus.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai