2023.02.17 14:40 (prieš 2 m.)
Kloja1993 parašė:
Pamenu uošvis sakydavo, kad vyras manęs niekada neužtaria ir negina nuo jų. Aš turiu uošvį alkoholiką, kuris išgėręs tampa labai bjaurus žmogus. Atėjo laikas, kai v…
Ačiū kad pasidalinote. Tikrai drąsus ir ryžtingas jūsų vyras, kad taip pasakė. Kaip visi begerbtume savo tėvus, bet reik pripažinti, kad sukūrus šeimą - ji tampa prioritetu. Tėvai jau užaugino vaikus, išleido juos į gyvenimą, bendravimas turi keistis, ir tai tiesiog natūralūs šeimos pokyčiai, tokia gamta.
Mano vyras šiai dienai daro klaidą, kad kalbasi su savo mama (vaizdo skambučiais) tik tada kai būna darbe ar manęs nėra namie. Apie ką su ja susirašinėja, niekada man nebepasakoja. Jis priėmes tokį sprendimo būdą, kad išvengti jo manymu konfliktų. Tačiau slėpdamas, nekalbėdamas, jis manau tik daro taip kad aš tos moters dar labiau negerbiu. Nežinau ar mane čia suprasite, bet man gaila kad jis su ja kalbėdamas elgiasi tarsi manęs nėra, niekada net nepamini, jis kalba tik apie vaikus 😔. Tokia situacija, leidžia anytai reguliuoti, kaip pvz, sako kokį maistą jis turi duoti mažylei, jei ji serga - kaip jis turi gydyti. Taip jis tik išklauso, nieko iš tų patarimų nesinaudoja, bet ir nepasako kad vaikai turi mamą, ir viskas kontroliuojama, kad mama viskuo pasirūpina. 😔
Aš gal" iš musės darau dramblį" bet nežinau, nesmagu. Tada suku galvą, kaip čia su ta anyta niekada daugiau nebesusitikti. Žinau sakysit vyras kaltas ar panašiai. Kažkada kalbėjau apie tai, bet yra kaip yra.
Ech, ačiū kad išklausot