Bounty parašė:
Mes 05 užsakėm, tai irgi gavau jau laišką, kad siuntinys paliko uk ir pakeliui į lt 😆 galvojau ilgiau čia viskas bus 😊
Ką užsisakėte?
Mes nekantriai laukiame cybex priam lux seat 3in1 koi edition, baltais ratukais
Bounty parašė:
Mes 05 užsakėm, tai irgi gavau jau laišką, kad siuntinys paliko uk ir pakeliui į lt 😆 galvojau ilgiau čia viskas bus 😊
Ką užsisakėte?
Mes nekantriai laukiame cybex priam lux seat 3in1 koi edition, baltais ratukais
alfreda1990 parašė:
Ką užsisakėte?Mes nekantriai laukiame cybex priam lux seat 3in1 koi edition, baltais ratukais
![]()
Galbut neturi sandelyje. O gal negauna papildymo is gamyklos. Pasitikrinkit el. pasta. Nes as kai sakiausi vezima 3in1 tai lb ilgai laukiau. Paskui jau truko kantrybe tai prasiau tiksliai pasakyt kada issius. Tai galiausiai parase, kad laukia papildymo is fabriko ir nezino kada gaus. Tai kita spalva reikejo imt.
alfreda1990 parašė:
Ką užsisakėte?Mes nekantriai laukiame cybex priam lux seat 3in1 koi edition, baltais ratukais
![]()
Mes sportinę dalį tik, lux seat autumn gold irgi chrome važiuokle, bet paskui žiuriu baby city kokios geros nuolaidos, beveik tas pats išeina 😁nu bet vyras užskubino, tai yra kaip yra 😉 aš irgi labai laukiu, norisi normaliai iščiupinėt, nors parduotuvėj daug laiko prie jo praleidom, lankstėm, stumdėm 😀
Bounty parašė:
Mes sportinę dalį tik, lux seat autumn gold irgi chrome važiuokle, bet paskui žiuriu baby city kokios geros nuolaidos, beveik tas pats išeina 😁nu bet vyras užskubin…
Joooo... Gerai iskainavo dbr. Dbr paskaiciavau tai mano turbut babycity pigiau dbr kainuoja negu UK
Tik aisku as nebuciau galejus tiek ilgai laukt, nes jau man greit gimdyt.
Ugneleee parašė:
Joooo... Gerai iskainavo dbr. Dbr paskaiciavau tai mano turbut babycity pigiau dbr kainuoja negu UKTik aisku as nebuciau galejus tiek ilgai laukt, nes jau man g…
Maniškis babycity gal 7 eur brangiau 😁
Bounty parašė:
Maniškis babycity gal 7 eur brangiau 😁
Bet baby city tik standartines spalvas turi
Daug kam kyla klausimas, koki miegmaišiuka naudot lopšiuke. As turejau Stokke firmos, tai jis pasiteisino 110%, nes leliukas tada nesikrato, maziau reikia ji prirengti, kai užmiega nereikia žadinti, tiesiog iškeli ta miegmaisiuka ir namie toliau leliukas gali miegot ( as gyvenu 3 A. tai vežimą temp butu sunku). Viršus nusitraukia.

Mes jau isaugom, jei kam reikia kreipkitės.

mamytesaulyte parašė:
Daug kam kyla klausimas, koki miegmaišiuka naudot lopšiuke. As turejau Stokke firmos, tai jis pasiteisino 110%, nes leliukas tada nesikrato, maziau reikia ji priren…
Kokia kaina?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai