usirasa parašė:
Taigi va, as niekur negirdejau apie radiatoriaus zalaNa nebet nuosavam name gerai pakurenta ir radiatoriai labai karsti, taip pas mano tevus buna
Bet ir ten …
O as visada skalbiu ant 60, ir gamintojas taip nurodo
usirasa parašė:
Taigi va, as niekur negirdejau apie radiatoriaus zalaNa nebet nuosavam name gerai pakurenta ir radiatoriai labai karsti, taip pas mano tevus buna
Bet ir ten …
O as visada skalbiu ant 60, ir gamintojas taip nurodo
usirasa parašė:
Bet ir ten …
as skalbiu 60 laipsniu temperaturoj, bet patys radiatoriai nustayti ant 70 laipsniu ir kazinau nieko joms nesidaro, kokios buvo tokios ir yra
Mandel parašė:
O as visada skalbiu ant 60, ir gamintojas taip nurodo![]()
Na prie 60 laipsnių galima, bet aš sakau, kad ne daugiau nei 60, negalima viršyti
Na mums su radiatoriais irgi nieko nesidaro, tai ir sakau, kad nežinau iš kur tas gandas
usirasa parašė:
Na prie 60 laipsnių galima, bet aš sakau, kad ne daugiau nei 60, negalima viršyti![]()
Oi ne taip nuskaiciau
Sveikos mamytės,
Mūsų daugkartinukių įklotėliai įgavo stiprų kvapą (kai vaikas pasišlapina), kažkas panašaus į acetono, kuris neišsiskalbia. Buvau supanikavus, kad vaikučiui trūksta skysčių, bet gydytoja padarė šlapimo tyrimą, sakė viskas tvarkoj. Tai kažkur buvau čia užskaičius kad gal bakterijos "įsimetė"? Patarkit prašau kaip jas reiktų "išvaryt"? Beje jas skalbdama karts nuo karto įlašinu arbatmedžio aliejaus, bet nepadeda..
Ačiū iš anksto
joanjoan parašė:
Sveikos mamytės,
Mūsų daugkartinukių įklotėliai įgavo stiprų kvapą (kai vaikas pasišlapina), kažkas…
mus taip pat buvo, padėjo www.assorti.lt/bio-d-sauskelniu-dezinfekavimo-priemone-neto-mase-05-kg ir 60c skalbimas, dabar profilaktikai kartais praskalbiu su juo...
joanjoan parašė:
Sveikos mamytės,
Mūsų daugkartinukių įklotėliai įgavo stiprų kvapą (kai vaikas pasišlapina), kažkas…
As pastebejau, kad ir musu sauskelnes pradejo smirdeti
bet mes norvegijoje gyvenam, nera kaip nusipirkti tos nappy fresh priemones, gal zinok kokiu liaudisku budu, esu girdejusi apie acta, soda... Gal patarsite kazka?
Mandel parašė:
As pastebejau, kad ir musu sauskelnes pradejo smirdetibet mes norvegijoje gyvenam, nera kaip nusipirkti tos nappy fresh priemones, gal zinok kokiu liaudisk…
Aš nesenai to klausiau :)) actas, arbatmedžio eterinis aliejus ir 60 laipsnių temperatūra man padėjo, nes neradau tos priemonės assorti parduotuvėj.
Subtiliai parašė:
Aš nesenai to klausiau :)) actas, arbatmedžio eterinis aliejus ir 60 laipsnių temperatūra man padėjo, nes neradau tos priemonės assorti parduotuvėj.
Arbatmedzio alieju lasinti i uzmerktus panaudotus? Jei taip tai as ta darau... O ka daryti su actu?
Mandel parašė:
Arbatmedzio alieju lasinti i uzmerktus panaudotus? Jei taip tai as ta darau... O ka daryti su actu?![]()
Aš viską pyliau skalbdama.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai