mimi parašė:
Per kiek laiko gaunate prisca atsakymus?
Paskambina ir praneša?
Vakar pridaviau, siandien jau gavau.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįmimi parašė:
Paskambina ir praneša?
Vakar pridaviau, siandien jau gavau.
Nykštukė parašė:
Vakar pridaviau, siandien jau gavau.![]()
Oi kaip super. Galvoju gal visgi nipta daryt po priscos. Jeigu ji bus bloga, vistiek reiks vvt. Tokiu atveju nėra prasmės daryt ta nipta 🤷♀️🤔
O nieko tokio jei pas genetike nukeliausiu privačiai be nesciosios korteles? Nes 12sav uzsirasiau pas Benusiene privaciai,bet turiu ir siuntima is ginekologes,pas genetikus,nes ginekologe nusprende po genetiku apziuros ateit,jog gautume visus atsakymus ,kaiptik apziures ir israsys nesciosios kortele. Nes pirmadieni buvau tai tik kraujo ir šlapimo tyrimam israse aisku ir pasizejo ar plaka sirdele ir ar viskas ok
mimi parašė:
Paskambina ir praneša?
Santarose, tai kita diena paskambino ir pasake
mimi parašė:
Paskambina ir praneša?
Kauno klinikose reikėjo skambinti pačiai po savaitės. Pačio tyrimo nesiunčia, į e-sveikatà įkelia tik išvadas. Teko važiuot pasiimt iš Klaipėdos, turėjau reikalú Vilniuje, tai uźsukau pakeliui ir pasiėmiau
mimi parašė:
Oi kaip super. Galvoju gal visgi nipta daryt po priscos. Jeigu ji bus bloga, vistiek reiks vvt. Tokiu atveju nėra prasmės daryt ta nipta 🤷♀️🤔
As buvau tokios pat nuomones. Bet prisca lb geras, tai kaip ir ramu.
Nykštukė parašė:
As buvau tokios pat nuomones. Bet prisca lb geras, tai kaip ir ramu.
Tai vat ir galvoju ar verta mest lauk 700eur,jeigu tfu tfu tfu prisca bus bloga ir vistiek reiks daryt vvt. 🤷♀️
Daret nipta?
mimi parašė:
Tai vat ir galvoju ar verta mest lauk 700eur,jeigu tfu tfu tfu prisca bus bloga ir vistiek reiks daryt vvt. 🤷♀️
Nea, dariau prisca.
mimi parašė:
Paskambina ir praneša?
Man kita diena paskambino
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai